maanantaina, lokakuuta 11, 2010

Italia

Viime viikon Italian matka oli oikein onnistunut unohduksista ja samoilla lennoilla olleista ihmisistä huolimatta. Italiassahan pelattiin viime viikolla lentopallon miesten MM-kisoja. Sain siis ihailla useampana iltana huippupelejä Rai Sportilta.

Siis pelit olivat huippuja, mutta lähetysten tuottaminen ei. Pelit oli kuvattu todella kaukaa, joten pelistä näki vain pintasilauksen. Pallojen jälkeen näytettiin hidastuksia, mutta aivan vääristä tilanteista ja välillä niistä puuttui kokonaan pallo. Jos pallon jälkeen ei näytetty hidastuksia, n iin sitten näytettiin valmentajaa. Pelaajista ei ollut mitään tietoa, kun he menivät syöttämään. Tilannetta ei nähnyt kuin pallon ollessa ilmassa, jos silloinkaan. Mutta pääasiahan oli, että pelejä näki.

Suosikeiksi pelaajista nousi ehdottomasti USA:n Priddy (yp). Todella taitava pelaaja. Myös Serbian Miljkovic (h) on todella kova luu. Passareista vakuuttavaa työtä teki Serbian kokenut Grbic ja liberoista italialainen Marra. Keskitorjujaosastolla mielettömiä paukkuja veti Rodrigao (BRA). Jos tuohon vielä lisää pari pelaajaa, että saa oman tähtiseitsikon, niin mukaan tulevat Murilo tai Dante (BRA) toiseksi yleispelaajaksi sekä Simon Aties (CUB) toiseksi keskitorjujaksi. Jos syöttövaihtoa voisi tehdä, niin USA:n Stanley ehdottomasti iskemään pommejaan.Minähän rakastan Pohjois-Italian ruokaa. rakastan vihanneksia ja lihaa ja yrttejä. Tällä reissulla pääsin aitoon italialaiseen kotiin aterialle. Oli ihana katsoa miten ruoka oli valmistettu ja mitä kaikke aoli tarjolla. Tästä innostuneena ostinkin Hulluilta Päiviltä Venetsian ruokaan ja kulttuuriin liittyvän kirjan. Jatkossa meilläkin syödään enemmän italialaistyyppistä herkkua.Tällä reissulla pääsin toiseenkin Italiassa olevaan kotiin, kylläkin suomalaiseen kotiin. Oli ihana nähdä miten siellä voitiin hyvin ja miten suomalaisia tapoja käytetään italialaisittain hyväksi. Tulevalla kaudella tulee myös seurattua miten joukkue, jossa on tyhmä keskitorjuja, hullu libero ja läski yleispelaaja pärjää.

Eikä Italian kokemukset tähän lopu, seuraavaksi suuntaan sinne marraskuussa ja sen jälkeen viimeistään tammikuussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...