tiistaina, elokuuta 25, 2009

Puhdistuskuuri

Koska löhöily ja sairastelu teki tehtävänsä ja kroppa on kuin mikäkin jätevuori, niin on pakko alkaa ryhdistäytyä. Palautetta tuli myös lähipiiristä, niin onpahan motivaatiota saada hyviä tuloksia aikaiseksi.

Ryhdistäytymisen aloitan puhdistautumisella näin lomalla. Puhdistukseen olen valinnut 4321 Diet & Detox EKO -nimisen aineen. Aine on neste, joka sekoitetaan veteen. Tätä vedetään 10 päivän kuuri ja sen jälkeen puhdistusta ja laihdutusta voi jatkaa tableteilla.

Minullahan tökkii todella pahasti aineenvaihdunta. Siihen siis kaipaan aikalailla boostia. Muitakin mahdollisia tuotteita on tullut esille ja niitä tulen todennäköisesti myös testaamaan. Lisää ehdotuksia otan vastaan mielelläni.

Tässä vaiheessa puhdistuksen rinnalle yritän saada mahdollisimman terveellisen, kevyen ja virkistävän ruokavalion. Haasteita ruokavaliolle tuo se, että kun liikkuu tarvitsee hiilareita. Liiat ja huonot hiilarit kuitenkin lihottavat. Lisäksi tarvitsen ruokavalioon kuituja ja proteiiniä. Proteiini tulee onneksi purkista ja vähän kuitujakin, kun on sen verran hyvästä valmisteesta kyse: LEANRX (iCAN Nutrition). Mutta kaikista suurimman ongelman peliin heittää kasvikset. En voi syödä papuja, herneitä, kaalia enkä liikaa ruista tai perunaa. Näitä edellä mainittuja on kuitenkin kaikki sporttaajan ja laihduttajan reseptivihot täynnä. Onneksi sentään nykyään saa vaikka mitä maitotuotteita laktoosittomana. Nyt niitäkin voi lisätä palautukseen ja välipaloiksi.

Yksi haastava tekijä on myös työmaaruokailu. Lomalla ollessa tietää tarkkaan mitä suuhunsa laittaa, kun ruuan tekee itse. Töissä ei näin ole. Luulen, että piilorasvat ja varsinkin sokeri on useammassa ruuassa haittana minun tsemppaukselle ruuan suhteen. Lisäksi, kun ruuasta maksaa sen 5,50 € ja se ei usein maistu miltään, niin jälkiruoka ihan kivasti kuitenkin kruunaa aterian. Omia lounaseväitä en edes yritä jaksa tehdä.

Sami on luvannut hoitaa minun välipalat. Hän on luvannut pakata edellisenä iltana minulle seuraavan päivän välipalat mukaan. Se on suuri apu, kun aamut ovat niin kiireisiä ja tuskaisia. Aamulla ei pää toimi yhtään ja illalla en vaan jaksa miettiä mitään.

Katsotaan mitä tuleman pitää ja laittelen väliaikaraporttia silloin tällöin eetteriin.

3 kommenttia:

 1. Lasketaanko mutkin lähipiiriin? Tsemppiä koitokseen! MinkkiP

  VastaaPoista
 2. Sä olet nimenomaan mun lähipiiriä! :)
  Mitä muuta voisit olla kahden parisängyssä vietetyn yön jälkeen. ;)

  Kiitos paljon sitä tarvitaan!

  VastaaPoista
 3. Hei tsemppiä multa kans!

  Hieno mies sulla kun hoitaa välipalajutut. Siitä on varmasti iso apu ja tulee hyvä mieli.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...