maanantaina, elokuuta 31, 2009

Summer is over

Minun kesälomani loppui sopivasti kesän loppuun. Maanantaina palasin töihin kohtuu innokkaana ja energisenä. Töihinpaluuta edeltänyt viikonloppu kun sujui oikein mukavasti.

Perjantaina kävin ensin poimimassa marjat ja sienet Karkkilasta ja illalla käytiin ensin ajamassa maastopyörillä ja lopuksi vähän shoppailemassa Bauhausissa sekä Iso-Omenassa.

Lauantaaamuna sain uuden hienon tukan. Blondista tuli taas brunette upeilla vaaleilla raidoilla. Sami oli samaan aikaan saamassa väriä ja Ansku -parturin mukaan Inochista lähti Jennifer Anoston sekä George Clooney. :) Matka jatkui Keskustan Stockan Ruokamaailman ja shoppailujen jälkeen Kamppiin. Narinkka torilla nimittäin pelattiin katysählyn SM-kisoja ja Minkit oli taasen edustettuna. Shoppailureissulta minä sain uuden sadetakin (Tretorn Rainwear) ja farkut (Henri Lloyd). Ilta meni remontoidessa laatikkoa pihalle ja perkaessa perjantaista saalista.

Sunnuntaina keli oli mitä mielenkiintoisin. Yöllä oli satanut, mutta päivällä piti paistaa. Näin ei kuitenkaan käynyt. Heti tenniskentälle päästyämme alkoi sataa ja niinpä oli vaihdettava sisälajiin. Maastopyöräilytkin jäi väliin märän maaston takia, mutta golfkentälle kuitenkin päädyin. Illalla vielä intialaista lihapataa ja ajoissa nukkumaan valmistautuen töihinpaluuseenja syksyn alkamiseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...