sunnuntaina, elokuuta 30, 2009

Mun mediatMelkein viisi vuotta sitten luovuin tv:n katselusta. Sitä ennenkin oli ollut vähän hijaisempaa useamman vuoden ajan, kun kotona ei liikaa tullut vietettyä aikaa. Nykyään katson urheilua netin kautta tai joskus harvoin lasken kankaan ja laitan laitteet päälle ja katson tallenteita. Leffoja tulee nautittua silloin tällöin, melko harvoin. Siinä minun liikkuvan kuvan mediat tällä hetkellä.

Sitäkin enemmän kuuntelen radiota, ainakin autossa ollessa, surffaan netissä ja luen lehtiä. Ihan ykköslehti on MeNaiset, jonka Äiti on minulle tilannut. Luen lehden pääkirjoituksesta alkaen melkein joka jutun läpi loppusivujen "juoruihin" asti. Tykkään kovasti lehden tyylistä ja aiheista. Myös muita naistenlehtiä tulee silloin tällöin ostettua. Gloria, Elle, Olivia ehkä kärkikolmikossa. Myös sporttilehdet toimii.

Hesarin suhteen meillä on diili naapurin kanssa. Niitä tulee kuitenkin luettua aika harvoin. Aamulla ei edes ehtisi ja lehti tulee meille joskus iltapäivällä. Tampereella luin kyllä lähes joka päivä läpi Aamulehden, mutta Hesari häviää tuolle sanomalehdelle ihan 100-0.

Autossa YleX on aina vakiona päällä. Tykkään lähes kaikista vuorokauden ohjelmista. Iltapäivä Peltsin ja Ilen seurassa on ihan parasta. Joskus on jopa jäätävä autoon istumaan ja kuuntelemaan juttu loppuun, vaikka olisi jo määränpäässä. Paljon tulee myös hihiteltyä ja naurettua juttujen lomassa.

Netistä käyn läpi lähes päivittäin Ilta-Sanomat ja Iltalehden. Lisäksi kaveripiirin ja tuttujen blogit ja Facebook ovat kovassa käytössä. Myös lentopallo ja beach volley medioita tulee seurattua, sekä tietysti Ylen Urheilua.

3 kommenttia:

 1. Ota se lehti pois siitä hellalta ettei se ala käryämään!!! Ihan hyvä blogi sulla eli välillä alkaa jopa jutut vähän naurattamaan....

  VastaaPoista
 2. Mä luen kans aika paljon lehtiä.

  Me Naiset on parantanut itseään tosi hyväksi lehdeksi munkin mielestä.


  Hieno juttu muuten se sun valokuvaus"keikka". Piti aiemminkin jo kommentoia sitä.

  VastaaPoista
 3. Induktioliesi ei onneksi lämmitä pahemmin tuota paperia... ;)

  Mä olen niin naurettava!

  Kiitos Jaanaba!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...