tiistaina, elokuuta 04, 2009

Hammaslääkärissä

Kävin eilen hammaslääkärissä paikkauttamassa etuhammasta. Olen käynyt Espoon kaupungin kunnallisella hammaslääkärillä ihan sen vuoksi, että se on huomattavasti halvempaa ja olen ollkut tyytyväinen heihin. Sinne pääsee nopealla aikataululla, hammaslääkärit ovat osaavia ja siellä pysytään aikataulussa.

Tällä kertaa käynti oli kuitenkin hiukan erilainen. Espoon kaupungin tietojärjestelmä ei toiminut ja hammaslääkärillä ei ollut mitään hajua kuka oli tulossa ja mitä pitäisi tehdä. Ilmeisesti salamat ja ukkonen olivat pistäneet sähköt poikki ja järjestelmän uusiksi. :)

Toimenpiteen aikana hammaslääkärin sekä hoitajan mahat kurnivat kovasti. Olin kai ensimmäinen asiakas lounaan jälkeen. Itse en ollut syönyt mitään aamiaisen jälkeen ja puolilta päivin se jo tuntui. Loppumetreillä alkoivat myös hälytyskellot soida ja käytävältä kuului kuulutuksia. Toimenpiteet suoritettiin kuitenkin loppuun, hampaasta tuli nätti ja seuraavan kerran mennään parin vouden päästä seuraavaan tarkastukseen, ellei hammaslääkäri löydä joskus tietokannsta jotain akuuttia hoidettavaa, kun se joskus taas käynnistyy.

2 kommenttia:

  1. No musta aivan loistavaa sitoutumista henkilökunnalta! Hälytyskellot soi mutta jengi vaan poraa ja paikkaa kuntoon! :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...