maanantaina, huhtikuuta 13, 2009

Vierailuilla

Minähän unohdin vallan mainita edellisessä postauksessa, että torstaihin mahtui muutakin kuin lentopalloa. Minähän vierailin siskon luona Salossa samalla kerralla. Mehän jaoimme Riinan kanssa Tampereella muutaman vuoden yhteisen asunnon. Noista vuosista on nyt muutama joulu vierähtänyt. Silloin päivittäinen yhdessäolo ja kommunikointi taisi sen verran ajaa yli, että viime aikoina ei olla ihan hirvittävästi pidetty yhteyttä. Muutama vuonna kohtaamiset rajoittuivat lähinnä vastakkain pelattuihin peleihin ja perheen tapaamisiin jouluina ja sukulaiskekkereinä.

Nyt on onneksi kuitenkin oltu yhteydessä vähän muutenkin kuin pakollisesti. Riinalla on vielä koulu kesken ja koska hän opiskelee samaa alaa kuin minä, niin joissain asioissa voin olla avuksi. Riina kyllä totesi, että hän on aina ollut jonkun sisko, mutta sanoin, että ei sen niinpäin tarvitse olla. Voin minäkin olla hänen sisko,mutta suhteet ovat nykymaailmassa sen verran merkittäviä, että niistä kannattaa kyllä mainita.

Ja taasen harhailujen jälkeen asiaan. Pelin jälkeen käytiin kaupassa hankkimassa texmex-setit ja jälkiruoka. Meillä menee aina vähän yli tuo ruuasta nauttiminen, kun ollaan yhdessä, joten nytkin jälkiruoka nautittiin vasta seuraavana aamuna. Maukkaan ja runsaan iltapalan jälkeen alettiin laulaa, nimittäin SingStaria. se on kyllä hauska peli. Nyt olen muutaman kerran sitä kokeillut tutussa seurassa tuntemattomien korvilta kaukana. En nimittäin osaa yhtään laulaa ja tuossa pelissä laulamisyrityksetkin menee usein kimittämiseksi. Suosikkejani ovat tällä hetkellä Abba ja SuomiRock. Siis sellaiset biisit, jotka jo tuntee entuudestaan hieman ja joissa on yksinkertaiset tekstit suomalaiselle.

Lauantaina käytiin katsastamassa taloa rakentavaa perhetta Sahalahdella. Perhe asuu tällä hetkellä mökillä järvenrannassa, kun talo ei ihan vielä ole asumiskunnossa. Pääsiäislauantaina kevät näytti parasta puoltaan ilta-auringossa.


Perheen äiti on metsästäjän tytär ja illalliseksi oli tarjolla peurapataa. Todella herkullista. Myös paahdetut kasvikset ja jälkiruoka upposi nopeasti. Ilta kului nopeasti jutustellessa ja seuraavana aamuna matkattiin rakennusten kautta kotiin. Iso talo on tulossa. Ja ihan itse suunniteltu. Vaikka kaikki talossa tulee olemaan juuri niin kuin itse haluaa, niin ei silti käy kateeksi rakentajille. Yhden remontin kokeneena en ihan heti itse lähtisi taloa rakentamaan. Useamman vuoden urakka ja kaikki oma aika on menetetty. Tsemppiä silti kaikille rakentajille! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...