perjantaina, huhtikuuta 10, 2009

Pääsiäinen

Pääsiäinen, siis neöjän päivän loma, ah ihanuutta!

Tässä mun pääsiäisasetelma heti alkuunsa:


Pääsiäinen alkoi kiirastorstaina Lentopallofinaalilla, eli naisten kolmannella koitoksella, jossa vastakkain olivat LP Viesti ja Oriveden Ponnistus. Minähän oikein lentopalloasiantuntijana luulin, että SM-kulta ratkeaa kolmella voitolla ja olin menossa katsomaan ratkaisupeliä. Viestihän on voittanut kaksi ensimmäistä peliä ja voitti se tämänkin. Peli oli alussa todella surkeaa. Viesti vei ja Orpo...nukkui tai jotain. Jos piste ei Viestille tullut syötöllä, niin sitten torjunnalla. Tasan kaksi iskulyöntiä tuli Orpon puolelta kahteen erään. Onneksi Jukan käärmekeitokset purivat pitkän erätauon, joka on muuten ihan hel...tin pitkä, 15 min, jälkeen ja pelistä tuli jännempi. Myös Orpon syöttö alkoi purra ja hyökkäyksiin tuli ideaa. Vastaanottokin pelasi himpun verran paremmin ja passari-Jenni pääsi pyörittelemään. Tiukkojen taisteluiden jälkeen Orpo sai yhden erän ja Viesti vei lopulta neljännen.

En tiedä kultaako aika muistot, vai miten tuntuu, että taso on jotenkin heikko. Jos joku muu kuin passari passasi, oli kosketus väistämättä hihalyönti. Jos joku muu kuin passari uskaltautui ottamaan sormilyönnin, niin se useinmiten kaksari. Syötöillä tehtii pahaa jälkeä. Vastaanotto ontui kaikista eniten. Lyönneistä ei kuulunut juuri ääntä ja todella paljon laitettiin palloa verkon yli hihalyönnillä, jos ei päästy lyömään. Voihan se olla, että uusi pallokin vaikuttaa asiaan ja finaalipelien jännitys, mutta silti!!

Pitkäperjantai on mennyt pitkälti lepäillen. Nukuin pitkään siskon residenssissä ja matkasin lopulta kotiin tekemään vähän kotihommia ja ottamaan päikkärit. Tarkoitus on tässä pääsiäisen aikana kirjoitella blogiin erinäisistä menneistä jutuista. Olen ajatellut ensin kirjoitella ei niin tärkeitä aiheita ja viimeistellä tärkeimmällä, eli kavereilla. :) Lisäksi pitää hieman uudistaa blogin ulkonäköä keväisemmäksi.

Toinen koneisiin liittyvä homma on Treeniblogin uudelleen suunnittelu ja tekemminen. Myös pihatöitä voisi yrittää vääntää. Huomenna on biitsiturnaus ja illalla mennään Tampereelle päin kyläilemään. Myös kiipeilemään ja treenaamaan muutenkin tekisi mieli. Katsotaan mitä saadaan aikaiseksi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...