maanantaina, huhtikuuta 06, 2009

Barcelona

Viime viikolla olin Barcelonassa, kuten olin hehkuttanut jo pari kertaa etukäteen. :)

Konferenssi oli hyvä, hotelli oli ok, vaikka kaikki äänet kuuluivatkin oven läpi, vettä satoi kaikki kolme päivää, tuli tehtyä ihan kelpo hankintoja niin itselle kuin Samille ja ruoka oli loistavaa!

Menomatkalla ihastelin tällaisia maisemia:
Alpit


Joku pilvihässäkkä


Ensimmäisen illan Tapas -setti:Toisen illan Bonito -tonnikala:


Samille ostin paitoja Aragazasta. Itse suunnittelija oli paikalla ja hän oli todella palveluhaluinen. Työkaveri osti myöskin kaupasta useamman tuotteen, pari takkia ja paitaa. Onneksi noita vaatteita saa ostaa netistäkin. Nyt kun koko on tiedossa, niin on helppo valita vain mieleinen. Malli on paidoissa erittäin kapea. Siksi samin pitkille käsillekin large oli ihan hyvä.

Itse ostin vain alle 10 euron vaatteita. Tai ainakin se oli ajatus. Loppuviimein kaikki ostokset jäivät yksittäishinnaltaan alle 20 euron. Pari paitaa, kolme villatakkia, kolme vyötä ja siinähän ne taisikin olla.

Matka meni supernopeasti. Konferenssin lisäksi ehdimme käydä La Ramblalla, Park Güellilla ja Sagrada Familia -kirkolla. Kuvia ei voinut ottaa sateen takia.

1 kommentti:

  1. Nam, hyvännäköisiä ruokia.

    Viisas päätös toi, että ostaa vain alle määrätyn hinnan kuteita. Vaatteet maksaa nykyään ihan sikana, oikein pahaa tekee ajatellakin miten paljon vaatetukseen kuluu rahaa.

    Mukava, että matkasi meni hyvin.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...