Siirry pääsisältöön

Kivaa kavereiden kanssa

Olen pantannut tätä aihetta vähän turhan pitkään. Ajattelin, että kirjoittelen kaikki ei niin tärkeät pois alta ja sitten paneudun tähän kaikista tärkeinpään ja mukavimpaan aiheeseen.

Talvi meni nopeasti ja silloin kirjoittelinkin, että en kadu yhtään, että ollaan vaan menty Samin kanssa tuulispäänä pitkin maita ja mantuja, eikä olla juuri nähty kavereita. Onneksi en kuitenkaan ole hylännyt kaikkia täysin ja nyt talven taittuessa kesää kohti, ns. murrovaiheessa on aika myös kavereille ja sukulaisille.

Jo maaliskuun loppupuolella käytiin yksi viikonloppu kyläilemässä Hämeessä ja Pirkanmaalla. Perjantai-iltana ensin reilu tuninn setti Draiv'in -golfhallissa ja päälle meksikoilaisruokaa ja -juomaa. Illan päätteeksi vielä ihasteltiin taitoluistelijoiden edesottamuksia MM-kisoissa. Oli ihan mielettömän hauskaa ja ilta meni nopeasti. Tuli taas opittua golfia ja todettua, että kyllä porukassa on kiva sportata. Ruoka oli hyvää ja juoma myöskin. Tuli nimittäin vedettyä useampi tequila ihan vaan maun vuoksi. :)

Lauantaina sitten suunnattiin Tampereelle ja Lempäälään. On se kyllä mukavaa, vaikka ei ole aikoihin nähty, niin aina tuntuu siltä niiden parhaiden ystävien kanssa, että edellisestä kerrasta ei ole kuin pieni hetki. Siitä sen hyvän ystävän kai juuri tunnistaakin. Tuli vähän shoppailtua ja syötyä oikein maukasta ruokaa. Käytiin nimittäin Thai & Laos -nimisessä ravitolassa Tampereella. Kun alkupalaksi otti yhdellä chilillä merkatun keiton ja se jo poltti suuta, niin ei pystynyt ottamaan kyllä yhtään chiliä pääruokaan. Maukasta oli silti! Ilta sujui nopeasti SingStaria laulellen, saunoten, jätskiä syöden ja leffaa katsellen.

Erään tuoreen parin kanssa ollaan käyty nyt liikkumassa parikin kertaa yhdessä. Viimeisimpinä lajeina yhdessä liikkuessa ovat olleet boulderointi ja biitsi. Mukaan on mahtunut aina myös paljon ruokaa. Napaan ovat sujahtaneet mm. piirakat, salaatit, sushit, misokeitot ja paistetut banaanit. Mitäköhän lajeja ja herkkuja ensi kerralla.

Myös sukulaiskekkereissä tuli käytyä. Kun enon vaimo täytti 50-vuotta, niin eihän sitä voi missata. Juhlat olivat isot ja mukavat, vaikka meidän suku onkin pieni verrattuna toisen puolen sukuun. :) Meidän sukulaiset nimittäin vastasivat noissa(kin) bileissä ohjelmasta. Päivänsankarin suku taas vastasi loistavasta ruuasta.

Viimeisimpänä muttei vähäsimpänä on armytyttöjen tapaaminen. Ensin vähän kiipeilyä ja sitten illanviettoa. Juttu lensi ja mukavaa oli. Tuli myös katsastettua Apollo Live Club. En tiedä onko nykyajan trendi niin kehonrakennuspainotteinen kuin väki siellä oli, vai oliko paikalle vain sattunut iso joukko bodareita ja muita fitnessurheilijoita. Joka toinen oli ruskeampi kuin maitosuklaa ja lihakset pursuivat paidan läpi pullistelematta. Toki on hienoa, että ihmiset haluavat pitää huolta itsestään, mutta itsensä tuntee ihan onnettomaksi ja surkeasti tuollaisessa joukossa.

Toinen puoli porukasta oli sitten jotain hääporukkaa. Ja ai niin mahtui sinne vielä ainakin 4 polttariseuruetta ja varmaan muitakin ihan hang-aroundejakin meidän lisäksi. Yhdelle tytölle yritettiin bongata paikalla olevista poikaystäväehdokasta, mutta ei oikein tärpännyt. Monella oli liian isot lihakset, muutama oli liian nuori ja loput ehkä liian kännissä.

Kalenterissa on vielä mukavasti tilaa uusille kaveritapaamisille ja muille kekkereille. Onneksi kohta on Wappu ja Minkeilläkin on vielä päättäjäiset... :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Le Creuset

Olen haaveillut jo pitkään kunnon padasta. Minulla on ollut pitkään valurautainen pata, joka sinänsä ajaa tehtävänsä, mutta on erittäin hankala puhdistaa. Le Creuset in padat ovat olleet jo pitkään toivelistalla, mutta ne ovat ainakin Suomessa olleet liian kalliita alennuksessakin. Le Creusetin padat ovat induktio-sopivia, ne voi pestä astianpesukoneessa ja niissä on keraaminen pinta, ettei ruoka pala kiinni. Kuten On the Way -postauksessa kerroin, kävimme Åren matkalla Stockholm Quality Outletissä. Ja siellähän oli Le Creusetin liike. Jeejee! :) Kaikki tuotteet olivat 2-laatua, eli hinnat olivat kerrankin kohdillaan, mutta silti tuotteille tuli elinikäinen takuu. Viat, joita padoissa oli, oli lähinnä värivirheitä, mikä ei ainakaan minun ruuanlaittoani haittaa. Meille päätyi soikea, punainen, 3,3l pata, joka on toiminut kuin unelma. Astianpesukoneessa pata tulee puhtaaksi, lämpenee induktiolla ja ruokaan ei tule metallin makua, kun sisäpinnalla on keraaminen pinnoite. Mitä pat

Pantteri

Tykkään ihan hulluna panttereista , siis salmiakkipanttereista, myös lumipantterit ovat todella hyviä. Ruotsissahan nämä karkit ovat nimellä Salta Katten. Ennen oli myös Pantteri-jäätelöä, joka oli aivan mielettömän hyvää. Enää tuotaherkkua ei löydy valitettavasti valikoimista. Eilen tuli puhetta, että mikäs eläin se pantteri oikein on. Ja wikipedia sen kertoo: Leopardi eli pantteri (Panthera pardus), englanniksi leopard. Tuo nimi tulee leijonan (leo) ja pantterin (panther) risteytyksestä . En tiedä onko se vain uskomus, mutta nimen perustana on, että leopardi on leijonan ja mustan pantterin risteytys. Joka tapauksessa kyseessä on pilkullinen kissaeläin, joka näyttää näin söpöltä pentuna. Voisin ottaa lemmikiksi. Pantteri viittää myös Pohjois-Amerikassa usein puumaan , englanniksi cougar. Puuma on vaaleaturkkinen kissaeläin, jolla ei ole täpliä. Etelä-Amerikassa pantterilla taas tarkoitetaan jaguaaria , englanniksi jaguar. Jaguaari on myös pilkullinen ja hyvin yhdennäköinen leopardin

Nora ja Sade - mikä pari

Kuusi vuotta ja paljon vettä on virrannut Karjaanjoessa. Niin minä, maailma kuin moni muu on muuttunut siinä samalla. Tällä hetkellä meidän kotia asustaa minun lisäksi Sade, tanskalais-ruotsalainen pihakoira, joka muutti mun luokse lokakuussa 2020, kun olin ollut yksin 1,5kk Samin yllättävän poismenon jälkeen.   Meillä menee Saden kanssa mukavasti. Välillä haastetaan toisiamme, mutta pääasiassa ollaan onnellisia ja iloisia itsejämme. Kerron Sadesta ja meidän yhteisistä jutuista lisää toisessa postauksessa, koska ajattelin herätellä tämän blogin uudelleen henkiin. Kirjoittelen tätä ihan itseäni varten, mutta kaikki lukijat ovat myös erittäin tervetulleita. 😙   Toivotan sinulle ihanaa kesää ja ollaan kuulolla!  Sade chillaa