maanantaina, huhtikuuta 06, 2009

Hankintoja

Kun Barcelonasta tuli hankittua pari paitaa ja ne villatakit sekä vyöt, niin se ei näköjään ihan riittänyt. Piti mennä Hulluille Päiville. Olin jälleen päättänyt, että vaateostoksen maksimihinta olisi 10 euroa. ja tällä kertaa se piti, ainakin melkein loppusuoralle.

Ostin yhden harvaan kudotun puuvillapaidan, pitkähihaisen trikoopaidan, lyhyet farkkushortsit ja sitten sen yli 10 euron jakun. Jakku oli vain niin ihana! lyythihainen ja istuva. Pitää laittaa kuvaa jossain vaiheessa. Hämmästyttävintä tuossa jakussa oli se, että jouduin ostamaan 42-kokoisen, jotta mun hartiat mahtuisivat sinne kiristämättä. Vatsan kohdalta jakku on hieman löysä, mutta sen sain nätisti vyöllä kiristettyä.

Muuten hankin hieman kosmetiikkaa, lähinnä päivittäistarpeita varten (vartalovoiteen, deodoranttia, hammastahnaa ja kasvovettä), mutta myös Lumenen pikakaunistavan seerumin. Matkustaessa ja ruuan myötä aina välillä on turvotusta ja tuo aine näyttää tehoavan hyvin nopeasti. Haluan muutenkin tukea suomalaista teknologiaa ja Lumenen tuotteet ovat olleet mieleen sekä tehokkuuden että hinnan puolesta.

Äidin kanssa tehtiin hankintoja myös Herkusta. Äiti osti lisäksi todella kauniit kävelykengät ja laukun sävysävyyn, sekä molemmille sukat. Kävin Hulluilla päivillä kahteen otteeseen, perjantaiaamuna ja lauantai-iltana. Mitään ei ollut eksaktisti hakusessa, mutta tiesin hyvällä hinnalla löytyvän nimenomaan kosmetiikkaa ja ruokaa. Positiivisena yllätyksenä löyti myös noita edullisia vaatteita.

1 kommentti:

  1. Mä onnistuin pysymään suunnitelmani mukaan kaukana Hulluilta Päiviltä, vaikka kai se kaaos menisi kun ottaisi oikean asenteen mukaan. Löytöjähän sieltä tekee.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...