maanantaina, kesäkuuta 11, 2007

Viikonlopun satoa

Viime sunnuntaina eli 10.6. vietettiin Suomalaisen saunan päivää! :)

Samana päivänä vietettiin myös vanhimman serkkuni Harrin 20-vuotis synttäriä! :) Isot onnittelut ja tsemppiä Upinniemeen!

Viikonloppuna tuli myös mietiskeltyä omaa elämää ja kova yritys oli laittaa sitä järjestykseen. Minkki P:n ja Samin ohjeistuksella tälle viikolle on nyt luotu jo aikataulu ja sillä yritetään mennä parhaan taidon mukaan.

Viikonloppuna tuli myös levättyä. Polttarit tietysti vei suurimman osan ajasta, mutta se oli täyttä lepoa mielelle. Ja vaikka la-su-yönä unet jäivät vähän vähiin, niin sitä yritettiin ottaa takaisin sunnuntaina, eikä tänään ole yhtään väsynyt olo.

Joogassa tuli palauteltua kroppaa ja nyt on jokin sellainen kertamäärä takana, että johonkin se onkin jo vaikuttanut. Mutta silti lonkkaa pitää vielä saada liikkuvammaksi, ja paljon.

Eilen Sami kävi ostamassa puutarhanhoitovälineitä , joten nyt pitää todellakin alkaa keskittyä pihaan. Siihen otettiin jo vähän lähituntumaa sunnuntai-iltapäivän, kun maattiin heinikossa. :)

Olipa virksitävä ja ihana kokemus käydä baarissa pääkaupunkiseudun ja ison kaupungin (tre) ulkopuolella. Hml:ssa kaikki oli niin aitoa ja vapautunutta. Ihmiset olivat omia itseään ja nauttivat joka hetkestä. Oli aivan loistavaa seuraa ja mahtava meininki. Kiitos Sapa, Maari ja Tepa!

4 kommenttia:

 1. Vinkiksi vielä siihen ajanhallintaan (ja ylitreenamisen hillitsemiseksi): tiistain treeneihin ei sitten tulla juosten vaan maksimissaan fillarilla. Muuten ei tehot irtoa. ;)

  VastaaPoista
 2. Juu ei missään tapauksessa. Pituushypn kanssa kävi vähän moka, kun piti olla keihäänheittoa... ;) Mä tulen huomenna autolla, suoraan Tirsoista. :)

  VastaaPoista
 3. Ne tirsat siihen alle on kyllä aivan yhtä huono vaihtoehto! Mä meinasin ilmoittautua kyytiin mutta en voi ottaa sitä riskiäe etten ehtisikään itse paikalle ajoissa...

  VastaaPoista
 4. Ehkä huominen pitää miettiä vielä uudestaan! :) Palaan asiaan!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...