keskiviikkona, kesäkuuta 20, 2007

Juhannusta

Ajatukset on jo vahvasti Juhannuksessa, vaikka tässä on vielä pari työpäivää jäljellä. Juhannus tulee olemaan minulle kauan odotettu vapaaviikonloppu pitkään pitkään aikaan. Siis viikonloppu, jolle ei ole sovittu mitään menoja, ei mitään aikatauluja, eikä velvoitteita. :)

Me matkaamme Juhannukseksi mökille Nilsiään. Siellä saa ainakin rentoutua ja nauttia aidosta Suomen kesästä. Toivottavasti kelit sallisivat ulkonaolon kastumatta ja palelematta liikoja. Toki järvessä voi kastua ja pitääkin nauttia yöttömän yön valosta, vaikka olisikin viileämpää. :)

Meidän on tarkoitus lähteä matkaan jo torstaina aamupäivästä, ettei ruuhkia olisi ihan ylimäärin Lahdentiellä. No, eipä meillä kyllä ole kiirekään, joten ei pienet ruuhkat haittaa. Toivottavasti myös muut ihmiset lähtevät liikkeelle rennolla ja kiireettömällä asenteella, ettei tarvitse pelätä henkensä edestä muita tielläliikkujia.

Minä toivotan teille kaikille oikein rentoa ja virkistävää Juhannusta. Nauttikaa valosta, lämmöstä ja kesän antimista! Mutta olkaa silti huolellisia vesillemenon, kokonpolton, liikenteen ja alkoholin kanssa! ;)

Oikein hyvää juhannusta!

(kuva meidän tulevista juhannusmaisemista Tahkolta)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...