perjantaina, kesäkuuta 15, 2007

Touhukas torstai

Kun vähän aikaa elää rauhallisesti kodin ja työn välillä, niin pieni reissu kaupungille tekee terää. Eilen torstaina lähdin töisät kiireellä bussilla kohti Keskustaa. Ruoholahdessa vaihdoin Metroon, koska suuntana oli Sörnäinen.

Kyllä taas espoolaisena sai ihmetellä väentiheyttä ja ihmisjakaumaa. Noin neljän aikaan liikkeellä oli lähinnä työväkeä, mutta kyllä mukaan mahtui myös alkoholinhuurua, mustalaislaulua, hieman sekavaa mummoa ja nuorten tyhjiä katseita. Pelottavaa minusta, vaikka ollaan ihan Suomessa ja asun kohtuu lähellä.

Sörnäisissä ensimmäinen illan stoppi oli kehonmittaus. Mittauksen teki Tornados Training. Ja tuloksena: paino normaali, nestetasapaino normaali, lihasta paljon, rasva normaali (21,5%), kädet ja jalat tasapainossa, luusto tiheä, päivän energiakuluuts 1516kcal, eli oikeastaan kaikki hyvin. Ei tarvitse mitään lisätä eikä poistaa, mutta lihasta saa olla enemmän, erityisesti keskivartalossa. Tämä siis tavoitteena ensi kerralle! :)

Sörnäisistä jatkoin metrolla Itäkeskukseen. Taas jännittävä metromatka, iik! Mutta hyvinhän sekin meni. Oli täyttä, sillä oli siltatyö ja metrot kulkee harvoin. Metrossa puhutaan kovaa puhelimeen, kerrotaan kaikki kaikille, katsellaan ikkunasta ulos ja ollaan vakavia. ;)

Itäkeskukseen menin OMT-keskuksen takia. Eli selkä piti saada kuntoon. Varattuun aikaan oli kuitenkin pari tuntia, joten menin kaupoille. Tosi kaupoille, en mennyt kuin Stockalle ja Anttilaan, sillä Stockalta ei löytynyt kaikkea haluamaani sopivalla hinnalla. Stockalta löytyi kuitenkn pari Rei Shimuraa, siis kaksi ensimmäistä. Nyt minull aon siis kaksi ensimmäsitä luettavana tämän Helmenkalastajan jälkeen. Kolmas puuttuu, mutta neljännen ja viidennen olen lukenut. Kuudes on nyt menoss aja sitten on vain seitsemäs eli Taifuunin silmässä, joka on vielä normaalihinnoissa. :)

Itäkeskuksessa oli paljon ihmisiä. Siellä oli kaikenlaisia ihmisiä. Jännittävää. Taidan elää aika sulkeutunutta (mutta turvallista) elämää Espoossa, kun helsinkiläistenkin näkeminen avartaa. :) En tiedä miksi minusta on tullut niin säikky, mutta pelkään kaikkia. Pelkään, että minut ryöstetään, joku lyö kirveellä Metrossa päähän, joku pahoinpitelee minut, joku tulee ylipäätän sanomaan minulle jotain. Ehkä luen liikaa jännittäviä kirjoja...

Yksi juttu vielä kaupunkireissultani. Miten voi minun ikäisilläni olla neljä (4) lasta. Siis ei ollut yksi eikä kaksi perhettä, joilla oli mukanaa neljä lasta, eikä vanhemmat näyttäneet minua paljoakaan vanhemmilta. Siis missä välissä ja onko muuta elämää?

No, aika lähestyi ja pääsin viimein Saaaran hoiviin. Olipa kiva nähdä Saaraan pitkästä aikaa. Ja tulipa selkä, lonkka, ja käsikin kuntoon. Eli selässä oli T4-syndrooma, joka avattiin ja ranka päästettiin liikkumaan vapaasti. Illalla oli vähän epätodellinen olo, mutta tänään jo loistava.

Sitten taas metroon ja Kamppiin, sieltä bussilla töihin. Pari tuntia töitä ja Sami tuli minut ystävällisesti hakemaan, koska satoin niin paljon.

Nyt valmistaudutaan sitten viikonlopun koitokseen. Juttua turnauksesta, jossa meidätkin mainitaan. :) Ja jos kiinnostaa, niin tuloksia voi seurata täältä.

5 kommenttia:

 1. Meillä on siis yhteinen tavoite tuo keskivartalon lihasmassa lisääminen. Maltan tuskin odottaa staattisten vatsalihasliikkeiden tekemistä. Tai itse asiassa mä aloitin jo tänä aamuna... ;) Tsemppiä turnaukseen!

  VastaaPoista
 2. Jes, siistiä! Mä aloitan tuon työn ensi viikolla. Ja sitten jatketaan yhdessä! :)

  VastaaPoista
 3. Hih! Tuo kuvailusi metromatkasta oli kyllä aika tarkkasilmäinen ;) Itse ajelin metrolla päivittäin melkein kahdeksan vuoden ajan työmatkoja ja täytyy sanoa, että siihen turtuu, että on tungosta, on ihmisiä laidasta laitaan... Nyt täällä maalla ei koskaan törmää edes ulkomaalaiseen, ei juoppoon, saati sitten huumeidenkäyttäjään, mutta myöskin ne tavikset piileskelevät jossain. Kukaan ei ole puistoissa, rannoilla tai muualla yleisillä oleskelupaikoilla. Kävimme viime viikonloppuna Helsingissä ja oli suorastaan ihanan rentouttavaa olla osa sitä hulinaa.

  - Susanna

  VastaaPoista
 4. Pitää olla tarkkasilmäinen, kun on niin pelokas. Pitää tarkkailla ympäristöä ja varautua. ;) Ei sitä tiedä, vaikka joutuisi taistelutaitoja käyttämään. Tuskin kuitenkaan! Terkkuja teille sinne maalle! Onhan ihmisten näkeminen ihan kuitenkin jees, ettei tule ihan mökkihöperöksi!

  VastaaPoista
 5. Nora, sun pitää tulla useammin Kurvin kulmille. Saat vähän enemmän perspektiiviä tuohon olemiseen. Tervetuloa kylään!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...