maanantaina, kesäkuuta 25, 2007

Oi Juhannus!

Olipa ihana Juhannus. Aurinko, järvi, grilli, sauna, vihta, valkeat yöt, hyvä seura, mölkky, halonhakkuu, koivut, västäräkit, vesikirput/-mittarit, hauki, pikkukalat, kuikat jne...

Lähdimme torstaina hyvissä ajoin kohti Kuopiota ja Nilsiää. Ei ollut ruuhkaa ja pääsimme perille kauppojen ja muiden mutkien kautta sujuvasti. Paikka oli aivan ihana. Oli mökki, oli huvimaja, oli ranta, oli laituri, oli metsää, oli järvi, oli grilli, oli sauna.

Oltiin lähes tulkoon koko ajan ulkona, vain saunassa oloaika oltiin sisällä. :) Nukuttiin teltassa, syötiin huvimajassa jne... Aika kului ihan käsittömättömän nopeasti, vaikka juuri mitään ei juurikaan tehty. Paitsi tulihan sitä ruokaa laitettua, halkoja hakattua, saunaa lämmitettyä, pelattua mölkkyä ja myös rengasta vaihdettua. Oikea takarengas oli nimittäin melkein tyhjä sunnuntaina, kun sitä alettiin valmistelemaan lähtöä varten. Ei auttanut kuin irrottaa rengas, laittaa vararengas tilalle, upottaa tyhjentynyt järveen ja katsoa, mistä vuotaa. Venttiili oli rikki ja se käytiin vaihdattamassa. Paikka, jossa se käytiin vaihtamassa oli aivan uskomaton, siellä oli ihan kaikkea mahdollista ja mahdotontakin. Enpä ole kyseiseen paikkaan ennen pysähtynytkään, vaikka ohi olen ajanut monesti. Siis se St1, joka on siinä Nilsiän risteystä ennen! :)

Ajatuksena oli ensin lähteä kotia kohti vasta maanantaiaamuna, mutta sitten päätimme lähteä kuitenkin myöhäisiltana sunnuntaina. Toiveena ja suunnitelmissa oli, että kun lähdemme myöhemmin liikkeelle, niin ruuhkia ei enää ole. No, oli tainnut muutama muukin ajatella samalla tavalla, joten Mäntyharjulta Lusiin kesti 1,5h! Liikenteen ihmettely onkin sitten jonkun toisen postauksen juttu... Kotiin pääsimme kuitenkin turvallisesti! :)

Otin paljon kuvia auringosta, järvestä, maisemista, kukista, linnuista, vihdasta, mölkystä, grillistä, ihmisistä, puhelimista, juomista jne... Ihania tunnelmia, kun niitä jo ehdin selata. Tässä saavutukseni ja juhannuskertomuksemme. :)Kiitos Pertti ja Helena, kiitos Milla ja Jarno, kiitos Sami, kiitos aurinko ja Suomen kesä! :)

1 kommentti:

  1. Lontoossa satoi vettä. Kuvasaldo siis pyöreä nolla...

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...