maanantaina, kesäkuuta 04, 2007

Viikonlopun satoa

Viime viikonloppu, kuten viime aikoina on ollut tapana, oli melko aktiivinen. :)

Meno alkoi jo perjantaina, kun töistä suuntasin kaupan kautta kotiin ja siitä Samin kanssa Hämeenlinnaan treenaamaan. Treenin jälkeen käytiin Mikalla ja Hetalla ja tultiin kotiin aika myöhään. Lauantaina oli HBV:n mestaruuskisat Hietsussa, jossa Lehtosen Riikan kanssa käytiin pokkaamassa voitto. Jotain lisämatskua turnauksesta löytyy Biitsiblogista.

Turnauksesta Taivallahden saunan kautta Danin ja Sallan YO-juhliin. Ja kun ylioppilaat oli onniteltu ja sukulaiset moikattu, oli aika suunntata kotiin. Kotona tehtiin tortilloja ja nautittiin hyvästä ruuasta. Äiti ja Iskä tulivat vielä käymään ja sitten olikin aika painua rankan päivän jälkeen unille.

Sunnuntaina maksettiin vähän univelkoja nukkumalla pitkään. Tulipa viimeisteltyä Liza Marklundin Paratiisi -kirjakin siinä aamulla. Oli ihan mielenkiintoinen. Liza Marklundia voisi harkita myös tulevaisuudessa. :) Aamiaiseksi/lounaaksi tortilloja ja sitten yhden lehtijutun kirjoittaminen.

Päivän ensimmäinen kellonaikaan sidottu ohjelma oli Janne Heikkisen mitalikahvit Laajasalon Stansvikin kartanossa. Olipa ihana kesäpäivän alkuiltapäivä viettää mukavassa seurassa ja erittäin iloisissa merkeissä. Janne alias Rojohan voitti kaudella Puolan mestaruuden ja valittiin kauden lentopalloilijaksi eli Matsuraida Cupin voittajaksi. Isot onnittelut näyttävälle ja mahtavalle mestarille vielä kerran!Mitalikahveilta suuntasimme Joogaan. Jooga on vaikeata, mutta onneksi se alkaa jo pikku hiljaa vaikuttaa. Mehän siis käymme astangajoogassa, joka on vähän vaativampaa kuin esim. hatha. Eniten minulla ainakin on jumissa lantio/lonkat ja nilkat. Kaikkiin asentoihin ei vielä pääse edes lähellekään, mutta pikku hiljaa. Ohjaajakin sanoo joka kerta, että se vaatii sellaisen kuusi vuotta ennen kuin alkaa 1. sarja edes sujua jotenkin. Niin, mehän ollaan nyt käyty reilu kuukausi... ;)

Joogasta kotiin ja ruokaa. Vielä sauna päälle, jo oli valmista kauraa lakanoiden väliin. Piti kyllä aloittaa vielä uusi kirjakin, nyt on työnalla Sujata Maseyn Rei Shimura ja Samurain tytär. :)

2 kommenttia:

  1. Lisa Marklundia löytyy hyllystä useampikin jos kiinnostaa...

    VastaaPoista
  2. Kyllä kiinnostaa! Palataan asiaan, kun olen saanut nuo kaksi viime viikolla ostettua Shimuraa koluttua läpi. Menee ehkä parisen viikkoa. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...