tiistaina, joulukuuta 04, 2012

Vähän muuta

En ole tainnut sporteista puhua tämän blogin puolella ollenkaan vähään aikaan.
Nyt on sen verran isoa asiaa, että pakko mainita täälläkin.

Ensimmäinen karsintareitti.
Osallistuin Kiipeilyurheilijoiden avoimiin kiipeilykisoihin launtaina 1.12. Kiipeilyareenalla. Kiipeily on ollut varsinaisena harrastuksena vasta oikeastaan kesästä lähtien. Viime talvena tutustuin lajiin, mutta peukalon murtuma ja muut lajit eivät vielä antaneet lajin ottaa minua valtaansa. Nyt se on kuitenkin tapahtunut. Kiipeily on harrastukseni ja koukuttanut täysin.

Lyhyestä kiipeilyhistoriasta huolimatta uskalsin osallistua kilpailuihin. Hyvä minä! Kuukauden valmistautuminen onnistui hyvin ja yllätin itseni varsinaisessa koitoksessa. Miten minusta kehkeytyikin niin rauhallinen, huolellinen ja tarkka, vaikka mikään niistä ei ole vahvimpia ominaispiirteitä. Niitäkin minusta siis kuitenkin löytyy, kun vain haluan. Se on ihan hyvä tietää jatkossa. :)

Tarkempaa kisarapsaa täällä. Myös -didi- ja Sara ovat kirjailleet omat kokemuksensa. Tulokset voi lukea täältä. Ja kuvia on tulossa ainakin tänne. Superfinalistien otteita voi ihastella jo nyt täällä ja täällä. Onnea Marialle ja Eerikalle naisten voitosta, sekä Oskarille miesten voitosta!

Tästä on suunta yhä ylöspäin, mihin se kiipeilyn osalta voikaan viedä, sitä ei kukaan tiedä! :D2 kommenttia:

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...