perjantaina, joulukuuta 28, 2012

Haussa limet toppahousut

Jouluna mä sen keksin, kun pakkasin talvikamoja ekaa kertaa tälle kaudelle. Mulla on ollut Haltin Tanja  Poutiaisen mallistoon kuuluva toppa-asu (valkoinen takki, mustat housut, kuvassa), joka on jäänyt hyvin vähälle käytölle viime aikoina. Osaksi siksi, että lasketellessa haluan käyttää selkäpanssaria ja lonkkahousuja, jotka ei mahdu asun alle helposti. Pistän siis tuon asun myyntiin ihan pikapuoliin, varauksia voi tehdä myös tähän postaukseen. Asu on huippukunnossa vähäisen käytön takia.

Uuden toppatakin talvisportteihin hankin itse asiassa jo aikaisemmin, koska olen vilukissa enkä pärjää pelkillä kuorilla ja alukerroksilla. Silloin löysin tämän helmen Åren Mountain Outletistä.


En tiedä mikä malli tuo varsinaisesti on ja miltä vuodelta, koska se oli sample. Kuvasta ei näy, mutta kangas vaalea, jossa on vaaleanharmaita ruutuja ja noissa leikkauksissa sitten limeä. Ja juuri tuon takia ja myös sen takia, että väri elämässä pitää virkeänä, haluan limet toppahousut.

Tässä löytämäni vaihtoehdot, jotka täyttivät kriteerit (2 layers, eli insulated, eli topatut, lisäksi henkselit ja limen väriset ;) )


Haglöfs Ananta Q Pants
Haglöfs Edge Q Pants
Halti Team 2012 Woman Pant

Ja ei niin hyvät vaihtoehdot joko värin, mallin tai lämmittävyyden puolesta.
Peak Performance M's Heli Loft Pants

Norrona narvik Gore-Tex 2L pants (M)
Norrona lofoten Gore-Tex Pro Pant (W)Norrona lofoten Gore-Tex Pro Pant (M)


Salomon Chillout II Bib Pt M


Marmot Wm's Spire Pant
Arc'teryx Sarissa Pant Women's

Valitettavasti Kari Traalla ja The North Facella ei ollut mitään, ei myöskään monella muulla (Spyder, Kjus, Columbia, Patagonia, Catmandoo...). :(
Vinkkiä merkeistä etsin Camusta, Varuste.netistä, Aste Brandstoresta ja Savon Suksistudiosta. Jos listalta sinun mielestä puuttu joku merkki, jolla voisi olla minulle limen väriset toppahousut, niin saa kertoa. Haltilla oli 2011 Tanja Poutiaisen mallistossa limet housut, nekin kävis, mutta mistä niitä voisi ostaa??


Löysin myös pitkään haussa olleen liivin, lähinnä murtsikkahiihtoon, mutta käyhän tuo lajiin kuin lajiin:


Halti Aisti -liivi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...