maanantaina, joulukuuta 31, 2012

2012 -> 2013

Vuosi 2012 on vaihtumassa uuteen, vuoteen 2013. Kuten lähes kaikki muutkin bloggaajat, laitan minäkin kuluneen vuoden pakettiin sanallisesti.

Mitä päällimmäisenä jäi mieleen kuluneesta vuodesta?
- Kiipeily
- Sisilia
- Ihana kummipoika kasvaa hurjaa vauhtia
- EWS-bileet
- Vietnamilaiset rullat
- Aika kului kuin siivillä

Muuta en ala väkisin keksimään, koska kaikki kiteytyy tuohon viimeiseen. Tämä vuosi meni todella todella nopeasti ja on jopa vaikea muistaa mitä milloinkin tapahtui. Kevään Eyes Wide Shut-billetkin tuntuvat olleen viime viikolla. Ja vastahan aloitin uudessa työssä, mutta se oli oikeasti 1,5 vuotta sitten.

Bloggaaminenkin hyytyi jossain vaiheessa lähes totaalisesti. Jostain on luovuttava, kun kaikkea ei vaan ehdi. Tykkään ihan älyttömästi kirjoittelusta, mutta sille on välillä vaikea löytää aikaa työn, harrastusten, kodinhoidon ja nukkumisen välillä. :) 

Vuosi 2012 oli kaiken kaikkiaan hyvä, toivottavasti seuraavasta vuodesta tulee vähintään yhtä hyvä. Ensi vuodelle on ainakin tiedossa skimbamatkaa Pyhälle, kiipeilyä sisällä ja ulkona, muutamat häät, uusi mökki Pohjois-Savossa, edelleen kasvava kummipoika ja paljon muuta. Otan kaiken uuden ja ihmeellisen avoin mielin vastaanj a nautin jokaisesta päivästä täysillä.:D

Pakkastaivas Kuopiossa jouluna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...