lauantaina, joulukuuta 29, 2012

Ascendance - tanssia kiipeilyseinällä

Meillähän ei ole televisiota, joten tuijotin sitä joulun aikaan melko paljon Kuopiossa. Jonkin LIV:n ohjelman mainostauolla bongasin pätkän tv-ohjelmasta, jossa oli tanssia kiipeilyseinällä. Alitajunta ohjasi etsimään Talentia, mutta LIV ei näytä sellaista, Nelosen Talent USA-sivut eivät toimineet ja kuin ihmeen kautta tajusin etsiä Talentia JIMiltä. Tämä sarja on ilmeisesti vuodelta 2010 ja Suomessakin näytetty varmasti aikaisemminkin.

Onneksi Ruutu.fi:stä löytyy vanhat jaksot ja ei muuta kuin sieltä bongaamaan tuota kiipeilyseinällä tapahtunutta tanssia, ja löytyihän se. Isabel von Rittberg, idean äiti, ja Ryan Gaunt, hänen miehensä, esittivät ennennäkemättömän shown, joka pääsi jatkoon aina Hollywoodin neljännesfinaaleihin asti. (Jatkosta en tiedä, koska tulokset tulevat JIMiltä lauantaina 29.12.).

Tanssi seinällä nimettiin Ascendanceksi, joka on noussut ilmeisesti erittäin suosituksi showksi Jenkeissä. Eikä ihme, näyttää upealta, ei onnistu ihan joka hepulta, huikeaa akrobatiaa ja mahtavaa kehonhallintaa ja suorastaan kaunista. Tässä teillekin ihailtavaksi.

America's got Talentin neljännesfinaalivaihe:

Yhdeksän minuuttia miten Ascendance syntyi:

Ascendance Project - teaser syyskuulta 2012:
2 kommenttia:

  1. Musta noi on mahtavat. Laitoin itse heistä videota faceeni jo ennen tätä sun poustausta! :D Mutta kiitos tästä..uusia videoita sain katsoa tämän kautta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan uskomattomia taiteilijoita ja kiipeilijöitä. En lähtis haastamaan. :) Pitääkin katsoa sun video facesta. Ja kiva, että sain antaa vinkkiä.

      Poista

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...