maanantaina, joulukuuta 03, 2012

20's style pikkujoulut

Olipa ihana pukeutua oikein kunnolla pikkujouluihin, kun etukäteen kerrottiin myös teema. Se oli kyllä vapaaehtoinen, mutta tunnollisena ihmisenä halusin noudattaa ohjetta viimeistä silausta myöten. Pikkujouluissa soi jazz ja ihanan moni (nainen) oli paneutunut charleston tyyliin. Hiuksista löytyi koristeita, tukat oli sormikiharoilla, oli puuhkaa, oli helmiä, oli pitkiä helmiä, oli punaisia huulia, paljon meikkiä ja hapsujakin löytyi.

Itse "tilasin" pääkoristeen A Mo' Di'sta Pakylta. Hän on todella taitava koruntekijä, joten annoin hänelle vapaat kädet, vain värit ilmoitin etukäteen. Oma mekko oli kolmas vaihtoehto eteen tulleista. Itse asiassa ostin jo kesällä pikkujoulumekon, mutta se ei sopinut tyyliin. (Onneksi se pääsee käyttöön toisissa juhlissa) Helmiä löytyi ja vaaleat hanskat hankin, kun olemassa oli itsellä vain mustat. Viimeisin silaus oli matta kirkkaanpunainen huulipuna (YSL Rouge Pur Couture Mat - 201).


Kuvasta ei näy, mutta jalassa olivat alkuillasta beiget mattapintaiset korkkarit 12 cm korolla ja punaisilla yksityiskohdilla. Loppuillasta vaihdoin kullanvärisiin sandaaleihin. Sormissa oli niin ikään punaista ja kultaa, varpaissa punaista. Niistä lisää myöhemmin .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...