torstaina, lokakuuta 13, 2011

Lentopalloa pääkaupunkiseudulla

Vaikka Kehä III:en ulkopuolelle mennäänkin, niin kyllä Korso ja Vantaa silti on pääkaupunkiseutua. Ja tällä kaudellahan Korson Vedon miehet pelaavat jälleen Lentopallon Mestaruusliigaa.

Eilen oli ensimmäinen kotipeli ja oli mukava nähdä täysi katsomo Korson Lumossa. Vastassa KoVella oli Saimaa Volley ja peli oli tiukkaakin tiukempaa. Kaksi ensimmäistä vei kotijoukkue, mutta kolme seuraavaa  vieras. Peli oli tasokasta ja hyvin viihdyttävää. Ulkomaalaiset eivät ottelussa pahemmin juhlineet, vaan ihan suomalaisvoimin palloa pääasiassa tapettiin. Isoissa rooleissa olivat Seppäsen veljekset Niklas ja Robert verkon eri puolilla. Myös Toni Kankaanpää (Kove) pelasi näyttävästi, eikä ole syytä unohtaa kokeneita konkareita Petteri Laurilaa ja Kai Liukkosta.

Nyt kun kaikilla alkoi lentopallohammasta kolottamaan, niin kerron mielelläni, että Kove pelaa seuraavan kotiottelunsa Lumossa lauantaina 15.10. klo 15.00 Sun Volleytä (Oulu) vastaan. Ja kyllähän Koven kotipelejä on vielä tulossa jatkossakin, Koven ottelut voit käydä tsekkaamassa täältä. Ja kaikki miesten ottelut täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...