torstaina, lokakuuta 27, 2011

Koulutuksessa

Kolme päivää blogitaukoa ja syystä. Koska kolme päivää koulutuksessa ei antanut yhtään vapaa-aikaa lyhyenkään postauksen tekemiseen. Mutta eipä haitannut, koulutus oli mielenkiintoinen ja uskon, että opin paljon asioita, toivottavasti ne päätyvät myös käytäntöön.

Koulutuksen aiheena oli "hyötyä asiakkaalle", eli myyntikoulutus se oli. En ehkä pari vuotta sitten olisi uskonut, että minusta voisi olla hyväksi myyjäksi, mutta nyt uskon vahvasti niin. Rakastan sosiaalisia tilanteita ja keskustelua ihmisten kanssa ja mitä muuta myyminen oikeasti vaatii? No, pari kikkaa, mutta ne eivät ole mitään rakettitiedettä ja vaikka olisivatkin, niin olenhan minä koulutukseltani DI. ;)

Alanvaihtamisen myötä toimenkuvakin muuttui täysin. Ennen tuotekehittäjänä, projektipäällikkönä ja tuotepäällikkönä vastasin lähinnä teknisistä ominaisuuksista, prosessien onnistumisesta ja toimivuudesta sekä asiakaslupauksien täyttämisestä nanoteknologian alalla. Nyt asiakaspäällikkönä hoidan olemassa olevia sopimuksia, "ehdotan" lisää taloudellisesti hyödyllisiä ratkaisuja ja mietin yhteiskunnallisia päätöksien vaikutusta yrityksissä finanssitalossa. Mutta voin sanoa, että olen löytänyt itseni uudestaan ja olen erittäin onnellinen siitä!

Tällainen minusta tulee vielä, naispuolinen tietysti! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...