lauantaina, lokakuuta 01, 2011

5 vuotta

Blogini on ollut tänään tarkalleen viisi vuotta olemassa. Wau, jo viisi vuotta. Muistan kuinka istuin tämän saman pöydän ääressä ja samoin Samille, että hauaisin perustaa blogin. Sami IT-guruna näytti kuinka helppoa se on ja viitoitti minut bloggaamisen tielle. Samaan aikaan avautui myös meidän remonttiblogi. Ympäristö pöydän ympärillä on siis muuttunut radikaalisti, samoin kuin jutut blogissa.

Alkuun kirjoittelin todella paljon läheisistä ihmisistäni ja historiastani. Nykyisin päivittelen lähinnä päivän polttavia ajatuksia ja tapahtumista ihan lähimenneisyydessä. Tähän on vaikuttanut paljon sosiaalisen median palveluiden lisääntyminen ja leviäminen. Ei viisi vuotta sitten laitettu synttäritoivotuksia Facebookiin. :)

En muista yhtään millainen oli alusta ja tausta, kun aloittelin postaamista. Varmasti pinkki, jos en ole ihan väärässä. Nythän me näytetään tältä:

Kuvassa lokakuun viimeinen juttu 2006.

Vieläkin jaksan kirjoitella ja lukijoitakin on mukavasti. Aiheet ovat niin mitä sattuu, että mitään tyylisuuntaa ei tälle palstalle voi antaa. Vai mitä te lukijat sanotte?

Onko täällä muuten lukijoita, jotka ovat seuranneet mukana alusta asti? Miten teidän mielestä blogi on muuttunut? Nyt kaikki voisi antaa äänensä kuulua ja kertoa, että mitä te haluaisitte täältä lukea ja saa myöskin kertoa, että mitä ette halua. :)

4 kommenttia:

 1. Hei ja Onnea blogille 5 v :))
  Mietin itse tällä viikolla ihan samaa asiaa, miten oman blogini sisältö on muuttunut neljässä vuodessa. Mie tykkään lukea sinun blogia, koska se sisältää juttuja tosi monelta elämän alueelta, kuten harrastukset, ruoka, terveys, volley :)), juhlat, omat menot ja otat myöskin kantaa päivän polttaviin asioihin ja ilmiöihin. Mie tykkään tosiaan lukea sinun blogia, koska se on niin monipuolinen!

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon, Anne! Mahtavaa kuulla. :)

  VastaaPoista
 3. Onnee (jo iäkkäälle) blogille! =)

  Mää oon seurannut ainakin kauan, vaikken varmasti ihan alusta asti kuitenkaan. Melkein ehkä.

  Hyvä, että kirjoitat siitä mistä haluat, sellaset blogit on just parhaita. Joskus ärsyttää kun bloginpitäjät kyselee, että mitä te lukijat haluatte lukea. Mun mielestä se ei mee niin, että muilta kysellään toiveita vaan parhaimmat tekstit tulee just ihan omasta päästä ja oman mielialan mukaan. =)

  Hyvä blogi tää on, tykkään.

  VastaaPoista
 4. Kiitos sinullekin Jaanaba! Myönnän, että välillä ehkä hairahdin yrittämään jotain massablogia, mutta hyvin on oma linja pysynyt. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...