keskiviikkona, lokakuuta 12, 2011

Harry Potteria PS3:lla

Tyttöjen (P&M) vierailu oli sen verran monipuolinen, että se on saanut monta juttua aikaan. Tämä on kuitenkin nyt viimeinen heihin liittyen. :)

Koska tytöt ovat alle 11-vuotiaita, mutta kiinnostuneet kovasti Harry Potterista, niin pelasimme minulla ollutta Harry Potter ja Feeniksin Kilta PS3-peliä, joka on K7. Peli kaikista haastavin minulle, jolla ei ole kiinni konsopelien ohjaimiin kasvaneita sormia ja minun piti kääntää kaikki suomeksi.

Tytöt pelasivat hienosti, vaikka välillä "piti" minun mennä selvittämään kiperä paikka. Oikeasti he olisivat kyllä selvittäneet kaikki tehtävät, mutta kun ohjeet tuli englanniksi ja minä en joka sekunti valvonut mitä tapahtui, niin eivät he tienneet mitä tehdä.

No, minä sitten innostuin pelistä niin, että pitihän se pelata loppuun. Siitä meni sitten pari iltaa, kun sain taisteltua kirjan mukaisesti ensin Pimentoa vastaan ja sitten itse Voldemortia vastaan. Tuli jopa vähän jäätyä koukkuun, mutta onneksi peli oli nopeasti pelattu läpi. Siitä mukava peli, että pääosin se liittyi erilaisten tehtävien ratkaisuun taikomalla, tavaroiden ja ihmisten löytämiseen Tylypahkasta ja kommunikointiin Hermionen ja Ronin kanssa. Taistelua oli vain vähän ja sekin hyvin kevyttä. Siihen nimittäin minulla menisi hermo, samoin kuin johonkin kilpajuoksuun ja ajoneuvojen ohjaamiseen.

Harry opettamassa Albuksen kaartia.
Harry Potter-peli meni myyntiin, mutta jäljelle jäi Kultainen Kompassi-peli. Pitää leffa katsoa vielä kerran ennen kuin sitä peliä aloittaa, että muistaa mitä siinä oikein tapahtui. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...