lauantaina, elokuuta 20, 2011

Pool Party at Paf Open

Sami ja Nora juhlahumussa Pool Partyissä
Lisää kuvia Paf Openista ja Pool Partyistä

Paf Openin pääteemana on tänä vuonna huippuluokan biitsimatsien ohella bileet! Itse kävin pari päivää työskentelemässä Helsingissä ja palasin takaisin Maarianhaminaan. Missasin siten torstain ulkoilma nightclubin Miramarparkenissa, mutta ehdin sopivasti Pool partyihin Arkipelagille.

Bileisiin oli kiidätetty luikuisia julkkiksia erityisesti Ruotsista. Suomesta paikalla oli F1-venekuski Sami Seliö venekuntineen ja Martina Aitolehti. Ruotsista oli mukana julkkisbloggareita mm. Cafe.se:n Patrik Hedlund, joka kirjoittaa Paf Openista näin. 138 a.k.a. C.R.J. sen sijaan kommentoi omassa kirjoituksessaan Ahvenanmaan rakennustyyliä. Miesten lisäksi mukana oli myös naisbloggareita. Heidän näkökulmansa on hieman erilainen, nyt kirjoitellaan vaatteista, ruuasta ja muusta menosta Egoinan kynästä. Julkkiksille oli oma biitsiturnaus, jossa valitettavasti suomalaisedustus jäi pieneksi. Turnauksesta on kivasti kirjoittanut Paula Lobos.

Oli hauska nähdä miten ruotsalaisten ja suomalaisten poolparty-lookit ja -tyylit erosivat toisistaan. Ruotsalaisilla naisilla oli paljon kukkaa, lyhyttä helmaa ja erittäin kesäistä meininkiä sateisesta ja kylmästä huolimatta. Useampi kävi jopa uimassa pikkupikku bikineissä. Miehiä koristi pitkät tukat ja muutenkin rento meininki. Tiukkaa ja näyttävää jorausta koko kropan voimin mitä erikoisemman musiikin tahtiin. Suomalaisilla taas pysyi neste lähinnä kädessä ja päätyi sieltä kurkusta alas, pukeutuminen oli hillittyä farkkua ja muutenkin vaatetta oli enemmän, niin naisilla kuin miehillä. Itsellä oli päällä pitkä ruskeea trikoomekko koristettuna mustalla satiininauhalla, korkeat korot ja ruskea nahkatakki.

Partyt jatkuvat lauantaina Players Partylla Alandicassa ja sunnuntaina Champions Nightilla uudessa yökerhossa Kinossa. Pitääpä raportoida millaista meno oli noissa kekkereissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...