perjantaina, elokuuta 05, 2011

Leenalta uusi

Olen todella pahoillani hitaasta postausrytmistä. Sairastellessa ei vain kyennyt tekemään mitään. Kamerassa ja puhelimessa on paljon kuvia, joita pitäisi sortata ja kirjoitella juttuja. Päässä on paljon ajatuksia ja muistoja ihanasta kesästä. Kyllä ne vielä tulevat, ja syksyhän on pitkä...

Tähän väliin kuitenkin kirjauutisia. Luin Lily.fi:stä, että Leena Lehtolaiselta on tulossa uusi kirja Oikeuden Jalopeura. Ihann nopea kirjoitusrytmi Leenalla. Vasta viime syksynä kuin hän Minne tytöt kadonneet ja jouluna Taitoluisteluopuksen. Nyt ilmestyvä kirja on jatkoa Hilja Ilveskeron tarinalle. Pistin heti tilaukseen Akateemisesta kirjakaupasta, kun ilmestymispäivä on ensi viikolla, 11.8.

Kesällä olen ollut todella huono lukija. USA:n matkan jälkeen en ole lukenut juuri mitään. Yritin paria itseni kehittämisopusta, mutta en saanut niitä kahlattua läpi. Sitten tartuin taas kaunokirjallisuuteen ja johan alkoi maistua. Yksi kirja takana, josta enemmän juttua myöhemmin ja nyt luvussa Khaled Hossainin Leijapoika. Jo nyt kirja on osoittanut laadukkuutensa, mutta pelkään tarinan surullisuutta, sillä Tuhat loistavaa aurinkoa oli niin sydäntä riipaiseva.

Kuva: www.leenalehtolainen.net

2 kommenttia:

  1. Kiitos vinkistä. Tuo kirja pitääkin laittaa hankintaan heti. Minulla on aivan hirmuinen lukukausi meneillään. Saa nähdä kuinka kauan kestää.

    VastaaPoista
  2. Kyllä, kannattaa hankkia.
    Ihanaa, kun on lukuintoa. Kyllä se itsellekin taas heräsi, kun on hyviä kirjoja tiedossa ja luvussa. Ja kyllähän pimenevät illat ja kehnompi kelikin saa pysymään sisätiloissa. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...