maanantaina, elokuuta 22, 2011

Paf Open ohi, ja koko biitsikesä?

Paf Openin miesten finaalipäivä oli keliltään upea ja peleiltään huikea. Päivän aloitti Suomi-Ruotsi-maaottelut ja niiden perään pelattiin miesten pronssi- ja kultaottelut. Turnauksen voittivat ylemmän kuvan keltaisissa pelaavat brasilialaiset, Benjamin Insfran ja Marcio Araujo. Herrat lähentelevät jo 40-vuoden rajapyykkiä, mutta pelaamisessa se ei näy mitenkään. Valitettavasti heidän voittonsa tuli kutienkin luovutuksella, kun olympivoittaja Todd Rogers (USA) joutui luovuttamaan ensimmäisessä erässä. USA:n pari (Rogers/Dalhausser) johtivat jo reilusti, mutta sitten Rogers loukkasi polvensa hypätessä ja brasilialaiset nousivat tasoihin. Todd yritti vielä taistella, mutta kovin vaikealta liikkuminen näytti ja luovutus oli ainoa vaihtoehto.
 

Täysi katsomo sai onneksi mannaa mahan täydeltä pronssipelissä, kun Emanuel/Alison (BRA) ja Fijalek/Prudel (POL) taistelivat tiukan kolmieräisen. Loppuviimein voitto meni Brasiliaan kahden pisteen turvin.

Paf Open ja biitsikesä päättyivät sunnuntaina Champions Partyihin Maarianhaminan uudessa yökerhossa Kinossa. On muuten hieno paikka ja jos on sielläpäin, niin kannattaa käydä. Upeita valoelämyksiä ja glamour-sisustus saa ihmiset viihtymään. Musiikki oli vain hieman liian kovalla loppuillasta, että olisi pystynyt juttelemaan.

Biitsikesä taisi tosiaan olla tässää. Ensimmäinen turnaus pelattiin kesäkuun puolivälissä kaksi kuukautta sitten. Nopeasti on aika vierähtänyt, mutta kivaa on ollut. Kyllähän sitä hiekkaa tarpoisi ulkona vielä pidempäänkin ja nauttisi turnausten ja oheistapahtumien mielettömästä tunnelmasta ja erityisesti ihmisistä. Ensi kesää jo haaveillen laitetaan kuitenkin bikinit talvisäilöön. :)

Kuvat (c)FIVB ja Sami Laakkonen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...