tiistaina, elokuuta 23, 2011

Kirjoista


Valitin elokuun alussa, kun ei ole tullut luettua kirjoja. Luin sitten pikapikaa Leijapojan ja Oikeuden jalopeuran. Pikapikaa siksi, että kirjat olivat niin hyviä, ettei niitä vaan voinut jättää kesken. :)

Sitten tartuin kaapista löytyneeseen Matti Remeksen kirjaan Islantilainen syleily. Ei vaan lähtenyt käyntiin. Ilmeisesti minulla ei ole tarpeeksi kiinnostusta 40-50-vuotiaan miehen sielunelämään, varsinkaan jos kirjan on kirjoittanut mies. Näin kävi nimittäin Henning Mankellin Wallander-kirjojenkin kanssa. Ei vaan napannut, vaikka jännittäviä dekkareita olikin.

Siksi otinkin käsittelyyn Kemikaalicocktailin Nooran kehuman Hormonidieetti-kirjan, jonka on kirjoittanut Kaisa Jaakkola. Kirjan tarkoituksena on kertoa miten hormonit vaikuttavat kehon rasvaan ja miten rasvasta pääsee pysyvästi eroon elämäntapamuutoksella. Ei siis mikään pika- tai ihmedieetti, vaan elimistön parantaminen elämää kestävämmäksi.

Minä luen kirjan, jotta saisin vatsani kuntoon ja ylimääräiset rasvat poltettua, jotka eivät millään tahdo lähteä. Aion lukea myös edellä mainitun Nooran (Shingler) kirjoittaman Marjoja ja Maskaraa, koska se käsittelee pitkälti samaa asiaa ja sisältää reseptejä. Tuon kirjan ostin toukokuussa Samille lukuun, mutta nyt asia kiinnostaa itseänikin kovasti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...