perjantaina, toukokuuta 07, 2010

InfrapunasaunaOlen tutustunut viime aikoina infrapunasaunaan Salmisaaren Elixialla. Mukava tuttavuus. Sauna on unisex-sauna, eli siellä ollaan miehet ja naiset sulassa sovussa. Ennen en ole pahemmin saunasta välittänyt, mutta tuolla on tullut viihdyttyä.

Saunassa on parasta istua 30 min kerralla kolmesti viikossa vähintään kuukauden ajan parhaan tehon saavuttamiseksi. Vaikutukset näkee kuvasta, eli sauna auttaa vaikka minkä vaivan parantamisessa. Itse olen huomannut eroa hikoilussa, eli aineenvaihdunnassa. Aluksi en hionnut niin paljon, mutta nyt jo 5 min jälkeen on pisaraa joka paikassa, ihakset eivät ole kipeänä, olen pirteä ja rasvaakin on poistunut. Enkä ole myöskään sairastunut, vaikka Sami ja moni muu lähipiirissä ovat olleet flunssassa.

Minä olen saunassa pukeutunut bikineihin, koska usein tulen sinne Biitsi.fi Areenalta. Jos en, niin otan bikinit mukaan. En käy suihkussa ennen saunaa, koska paras vaikutus tulee kuivalle iholle. Minulla on aina mukana oma pyyhe pefletiksi ja vesi pullo. Usein myös kirja, sillä 30 min on pitkä aika vain istua tai kuunnella muiden höpinöitä. Oikein niitä omimpia aiheita ei ainakaan vielä ole saunassa juteltu. Monella on päällä pyyhe ja joillain, miehillä varsinkin, alusvaatteet. Minä en samaan pyyhkeeseen pyyhkisi suihkun jälkeen, sehän on ihan hikinen. Ja alusvaatteet, varsinkin vaaleat, ovat aika läpinäkyvät hikoilun jälkeen...

Hieman saunassa ärsyttää haju ja tiiveys. En tiedä kuinka usein saunaa siivotaan, mutta aikalailla siellä haisee. Lämpöä on 45-50C ja ihmiset todella hikoilevat. Itse en halua koskea seiniin tai mihinkään ilman barrieria, koska ällöttää. Haju on toki riippuvainen paikalla olevista ihmisistä ja olen todennut, että miehet haisevat paljon pahemmalta kuin naiset. Sauna on kohtuullisen iso, mutta suuren suosion takia iltaisin ruuhka-aikaan siellä on välillä melko tiivistä. Ei ole kiva, kun se hikisin mies vieressä yhtäkkiä tönii ja hiki tippuu minun päälle.

Nyt minulla on taukoa saunasta hampaan takia ja ensi viikolla lähden kahden viikon reissuun. Sitä ennen pyrin käymään vielä niin useasi kuin ehdin, toivottavasti 3 kerta, ja heti reissun jälkeen jatkan siihen mihin jäin. Ensi kerralla, kun käyn Länsiväylän Elixiassa, laitan palautetta, että milloin sinne tulee infrapunasauna.

Jos on koskaan mahdollisuutta kokeilla, niin menkää ihmeessä!

2 kommenttia:

  1. Kuullostaa tosi houkuttelevalta! :D Haisevia miehiä läpinäkyvissä alushousuissa... Käykö muuten Prepe siellä?

    VastaaPoista
  2. Eikö kuulostakin. ;)
    En ole kyllä Prepeä nähnyt. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...