maanantaina, toukokuuta 10, 2010

Kulttuuripläjäys

Meinasi tull aihan superhyperkulttuuripläjäys, mutta onneksi kokeneempi oli viisaampi ja tämän illan setti peruttiin.

Mutta kuitenkin lauantaina Karkkilan ja lähialueen bändejä Karkkilan Pilvenhattarassa ja sunnuntaina Oscar-voittajaa videolta.

Lauantain anti oli yllätyksellinen. Oltiin Annun kanssa sovittu näkevämme Karkkilassa Äitienpäivän aattona. Kumpikaan ei ole käynyt Karkkilan yössä ainakaan 10 vuoteen. Eikä kyllä olla muutenkaan nähty ainakaan 15 vuoteen. :) Nyt sovittiin treffit Pilvenhattaraan, jossa oli yllätys-yllätys Terock-tapahtuma. Siis paikallisia ja lähimaastojen bändejä. Aika rankkaa rockia snaoisin. Mutta tulipa korvat tukittua kovalla metelillä ja tavattua vanhoja tuttuja. Aika moni tunnisti, hauskaa. :)

Lisää karkkilalaisia ja vähän muitakin bändejä seuraavan kerran tutuissa maisemissa Sunset Beach Partyssä Karkkilassa heinäkuussa. Siellä on toivottavasti myös enemmän niitä vanhoja tuttuja.

Sunnuntain antia oli The Hurt Locker. Kuuden Oscarin voittaja 2009 ja mikä tärkeintä, paras elokuva 2009. Ja olihan se hyvä, aika tiukkaa settiä Irakin sodasta, mutta hyvin todentuntuisesti kuvattuna. Musiikkia oli käytetty erikoisesti, välillä ei mitään, välillä todella voimakkaasti. Sen verran todenmukainen kyllä oli, että tuli itsekin taas sodittua koko seuraava yö. :) En kyllä ollut pomminpurkuyksikössä, vaan ihan jääkärihommissa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...