Siirry pääsisältöön

Äitienpäivä ja viikonloppu

Miten toukokuun toinen viikonloppu vo iolla niin lämmin kuin nyt oli. Aivan mieletön kesäkeli suorastaan.

Äitienpäivää vietettiin Karkkilassa, jonne suunnistettiin jo lauantaina. Käytiin pelaamassa tennistä ja syötiin. Nautittiin auringon lämmöstä, rauhallisuudesta ja lehdistä. Olipa täydellistä.

Tennistä on tullut viime aikoina pelattua aikas vähän. Viime kesänä kävin kerran, Sami ei kertaakaan. Pelaamisen vähyyden on huomannut lähinnä tänään. Pakarat ovat niin tulessa ja jumissa, että tuolista ei meinaa päästä ylös. On ilmeisesti viime aikoina tullut liikuttua vain eteenpäin, sillä sivuliikkuminen otti pakaroihin oikein kunnolla. Toivottavasti tuo polttaa myös pakaroista ylimääräisen rasvan. ;)



Jos fysiikassa on tapahtunut heikentymistä, niin pelitaidoissa kumma kyllä ei. Varsinkin avokämmenlyönnit lähtivät oikein nätisti ja välillä myös rystytkin. Pallo ei lentänyt kuin kerran aidan yli ja muutenkin se oli melko hyvin hallussa. Tästäpä saatiinkin sellainen into, että heti tänään käytiin tsekkaamassa Espoon tenniskenttätarjonta.

Olisi tehnyt mieli mennä myös uimaan, kun siinä järven rannassa eplattiin. Taitaa vesi kuitenkin olla vielä turhan kylmää...

Karkkilassa on perinteisesti Äitienpäivän klo12 lämpötilan arvauskisa. En tiedä kuinka paljon tänä vuonna mentiin hutiin, kun lämpötila tuohon aikaan oli n.20C. Meiädn perheeseen ei pottia ainakaan tullut.

Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi. Parsojakin tuli tehtyä ihan itse ensimmäsitä kertaa. Täydellisiä ne eivät olleet, mutta hyviä kuitenkin. Kyllä grilliruoka on niin hyvää, että meidän on mahd. pian saatava terassi tehtyä ja grilli hankittua. :)

llalla ei sitten tarvinnut enää lähteä liikkumaan, kun vatsat olivat täynnä vielä monta tuntia ruuan jälkeen. Pientä kulutusta kuitenkin lisättiin pihahommilla ja pyörän pesulla. Tällä kertaa pihasta tuli kaivettua voikukat, joita oli ihan äkäsittämättömän paljon, ja leikattua nurmikko. Myös komposti tuli käännettyä, kasteltua ja heräteltyä. Kuivan viikonlopun lopuksi tuli myös pakko kastella tilukset.

ihan kaikkea suuniteltua ei viikonloppuna tullut tehtyä. Perjantaina ei vaan jaksanut, lauantaina piti tehdä töitä ja mentiin Karkkilaan, sunnuntaina oli kivempi nauttia aurngosta ja illalla ei enää pystynyt. Rullaluistelu sauvoin ja golf sekä maastopyöräily siirtyvät sitten tälle jo valmiiksi ihan täydelle viikolle. :) Mistäköhän löytyisi sellainen taho, joka maksaisi palkkaa täysipäiväisestä harrasteurheilusta, kun ei oikein illat ja viikonloput tahdo riittää... ;)

Kommentit

  1. Hei, sitten kun se taho löytyy joka maksaa siitä harrasteurheilusta, niin voisko siitä lohkaista vaikka järjestely/organisointitaholle osan? mä nimittäin tietäisin eräänkin norpan joka voisi järjestää erilaisia ryhmäurheilutapaamisia/kokeiluja ihan päätyökseen.. :)

    VastaaPoista
  2. Norppa, ei ole vieläkään löytynyt. :(

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Le Creuset

Olen haaveillut jo pitkään kunnon padasta. Minulla on ollut pitkään valurautainen pata, joka sinänsä ajaa tehtävänsä, mutta on erittäin hankala puhdistaa. Le Creuset in padat ovat olleet jo pitkään toivelistalla, mutta ne ovat ainakin Suomessa olleet liian kalliita alennuksessakin. Le Creusetin padat ovat induktio-sopivia, ne voi pestä astianpesukoneessa ja niissä on keraaminen pinta, ettei ruoka pala kiinni. Kuten On the Way -postauksessa kerroin, kävimme Åren matkalla Stockholm Quality Outletissä. Ja siellähän oli Le Creusetin liike. Jeejee! :) Kaikki tuotteet olivat 2-laatua, eli hinnat olivat kerrankin kohdillaan, mutta silti tuotteille tuli elinikäinen takuu. Viat, joita padoissa oli, oli lähinnä värivirheitä, mikä ei ainakaan minun ruuanlaittoani haittaa. Meille päätyi soikea, punainen, 3,3l pata, joka on toiminut kuin unelma. Astianpesukoneessa pata tulee puhtaaksi, lämpenee induktiolla ja ruokaan ei tule metallin makua, kun sisäpinnalla on keraaminen pinnoite. Mitä pat

Pantteri

Tykkään ihan hulluna panttereista , siis salmiakkipanttereista, myös lumipantterit ovat todella hyviä. Ruotsissahan nämä karkit ovat nimellä Salta Katten. Ennen oli myös Pantteri-jäätelöä, joka oli aivan mielettömän hyvää. Enää tuotaherkkua ei löydy valitettavasti valikoimista. Eilen tuli puhetta, että mikäs eläin se pantteri oikein on. Ja wikipedia sen kertoo: Leopardi eli pantteri (Panthera pardus), englanniksi leopard. Tuo nimi tulee leijonan (leo) ja pantterin (panther) risteytyksestä . En tiedä onko se vain uskomus, mutta nimen perustana on, että leopardi on leijonan ja mustan pantterin risteytys. Joka tapauksessa kyseessä on pilkullinen kissaeläin, joka näyttää näin söpöltä pentuna. Voisin ottaa lemmikiksi. Pantteri viittää myös Pohjois-Amerikassa usein puumaan , englanniksi cougar. Puuma on vaaleaturkkinen kissaeläin, jolla ei ole täpliä. Etelä-Amerikassa pantterilla taas tarkoitetaan jaguaaria , englanniksi jaguar. Jaguaari on myös pilkullinen ja hyvin yhdennäköinen leopardin

Nora ja Sade - mikä pari

Kuusi vuotta ja paljon vettä on virrannut Karjaanjoessa. Niin minä, maailma kuin moni muu on muuttunut siinä samalla. Tällä hetkellä meidän kotia asustaa minun lisäksi Sade, tanskalais-ruotsalainen pihakoira, joka muutti mun luokse lokakuussa 2020, kun olin ollut yksin 1,5kk Samin yllättävän poismenon jälkeen.   Meillä menee Saden kanssa mukavasti. Välillä haastetaan toisiamme, mutta pääasiassa ollaan onnellisia ja iloisia itsejämme. Kerron Sadesta ja meidän yhteisistä jutuista lisää toisessa postauksessa, koska ajattelin herätellä tämän blogin uudelleen henkiin. Kirjoittelen tätä ihan itseäni varten, mutta kaikki lukijat ovat myös erittäin tervetulleita. 😙   Toivotan sinulle ihanaa kesää ja ollaan kuulolla!  Sade chillaa