Siirry pääsisältöön

Aurinkoinen ja iloinen Wappu!

Olipa ihana Wappu. Keli oli mitä parhain ja seura iloisista iloisin!

Wappu alkoi Virallisella vastaanotolla, jossa tarjoilu oli viimeisen päälle. Oli shampanjaa ja boolia sekä coktail-paloja joka lähtöön. Taustalla soi live-räppi ja ihmisiä oli paljon.

Viralliselta vastaanotolta jatkettiin yökylään Vallilaan. Matka meni mukavasti ensin hieman kävellen ja sitten bussilla. Ensin pari bussia meni ohi, kun olivat niin täynnä. Kumma juttu, sillä keloo oli vasta noin puoliyö. No, bussiin päästyämme matka meni mukavasti hieman humaliasten nuorten juttuja kuunnellessa ja tulevaisuutta pohtiessa. :) Bussissa oli ihmeen rauhallista. Matkan varrella olleen ainoan pubin kohdalla mietittiin poiketaanko, mutta jätettiin väliin. :)

Yökylässä oli petaukset kuin hotellissa. Tyynyllä oli suklaat ja pyyhkeet olivat valmiina sängyillä. Myös kivennäisvettä oli tarjolla sängyn vieressä. Aamiaiseksi oli shampanjaa ja myös leipää. :)

Jo ennen puolta päivää oltiin liikkeellä kohti Kaivaria. Kaivarista ehdittiin soitella jo useamman kerran ennen kuin päästiin vihdoin perille. Käytiin nimittäin piipahtamassa Jääkärinkadulla ennen Kaivariin siirtymistä. Löysimme sentään tilaa noin kymmenen hengen poppoolle, joka kasvoi ja kasvoi ajan mittaan. Heti paikan löytymisen jälkeen lähdimme etsimään sukulaisiani. Noin 50 soittoyrityksen ja ihmisten välissä harhailun jälkeen vihdoin löysimme serkkuni ja heidän vanhempansa. :) Tytöille aamu oli jo ollut pitkä ja väsy alkoi painaa, mutta hienosti olivat tytöt jaksaneet humalaisten aikuisten ja uskomattoman väenpaljouden joukossa.

Piknik-setit olivat loistavat. Kaikki olivat nähneet paljon vaivaa. Oli itsetehtyä perunasalaattia, erilaisia piirakoita, paria erilaista fetasalaattia, muffineja, patonkia, mätiä, tonnikalaa, sipsejä, pähköinöitä, mansikoita, meloneja ja muita hedelmiä sekä vihanneksia. Niin paljo, ettei millään jaksanut kaikkea. :) Juomaksi oli Fresitaa sekä muita viinejä ja kuohuvia, myös vichyä tuli jonkun verran nautittua.

Ihmisiä oli todella paljon liikkeellä. Olihan keli mitä parhain. Kavereita ei löydetty ja kaikkia ei edes lähdetty etsimään, sillä oli niin ruuhkaista. Tunnelma oli iloinen ja pirteä. Todella kiva! Ulkona oli kiva olla ja nauttia keväästä. Ainut miinus oli pitkät vessajonot. Toisillä ei meinannut kärsivällisyys riittää ollenkaan jonossa, mutta meilläpä ei ollut huolen häivää. Tuli myös kuunneltua mielnkiintoista kieltä. En oikein tiedä mitä se oli, sillä se kuulosta lähinnä tältä: "Jag tykkar om Äijäjooga. Det är inte paha, om du inte är jumissa. Men du måste har joogamatto..."

Melkein viiden tunnin piknik-session jälkeen lähdimme kohti Martti Servon keikkaa. Ratikat olivat sen verran täynnä, että päätimme kävellä. Muutama kuukausi sitten ostettu matkalaukku oli niin toimiva. Neljällä pyörällä se liikkuu kätevästi paikassa kuin paikassa ja kevyenä sitä jaksaa nostella. Vietiin kamat parkkiin Samin töihin ja saavuttiin Schönes Fräuleiniin ihan ajoissa, vähän ennen h-hetkeä ja saimme jopa istumapaikat. Ihmettelimme väen vähyyttä, sillä edellisessä keikkakokemuksessa paikka oli tupaten täynnä jo paljon ennen aloitusta. Edellinen keikkakokemushan oli kolme vuotta sitten Wappuna! ;)

Martin ja Napanderin biisit ovat niin parhaita. Tunnin settiin oli hyvin saatu kaikki ne tärkeimmät: On kivaa olla tyttö, Viikonloppu, Sauna, Boogiewoogiereggaepartyrock'mrollman, Litti, Maailman sinisin taivas, Pipopää jne...

Keikan jälkeen oli aika raukea, mutta onnellinen olo. Matkalla kotiin meitä kehuttiin vielä hyvännäköiseksi pariksi. Joten jäipä todella mukavat fiilikset ekasta Wapusta pääkaupunkiseudulla! :)

Kuvia tulossa...

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Le Creuset

Olen haaveillut jo pitkään kunnon padasta. Minulla on ollut pitkään valurautainen pata, joka sinänsä ajaa tehtävänsä, mutta on erittäin hankala puhdistaa. Le Creuset in padat ovat olleet jo pitkään toivelistalla, mutta ne ovat ainakin Suomessa olleet liian kalliita alennuksessakin. Le Creusetin padat ovat induktio-sopivia, ne voi pestä astianpesukoneessa ja niissä on keraaminen pinta, ettei ruoka pala kiinni. Kuten On the Way -postauksessa kerroin, kävimme Åren matkalla Stockholm Quality Outletissä. Ja siellähän oli Le Creusetin liike. Jeejee! :) Kaikki tuotteet olivat 2-laatua, eli hinnat olivat kerrankin kohdillaan, mutta silti tuotteille tuli elinikäinen takuu. Viat, joita padoissa oli, oli lähinnä värivirheitä, mikä ei ainakaan minun ruuanlaittoani haittaa. Meille päätyi soikea, punainen, 3,3l pata, joka on toiminut kuin unelma. Astianpesukoneessa pata tulee puhtaaksi, lämpenee induktiolla ja ruokaan ei tule metallin makua, kun sisäpinnalla on keraaminen pinnoite. Mitä pat

Pantteri

Tykkään ihan hulluna panttereista , siis salmiakkipanttereista, myös lumipantterit ovat todella hyviä. Ruotsissahan nämä karkit ovat nimellä Salta Katten. Ennen oli myös Pantteri-jäätelöä, joka oli aivan mielettömän hyvää. Enää tuotaherkkua ei löydy valitettavasti valikoimista. Eilen tuli puhetta, että mikäs eläin se pantteri oikein on. Ja wikipedia sen kertoo: Leopardi eli pantteri (Panthera pardus), englanniksi leopard. Tuo nimi tulee leijonan (leo) ja pantterin (panther) risteytyksestä . En tiedä onko se vain uskomus, mutta nimen perustana on, että leopardi on leijonan ja mustan pantterin risteytys. Joka tapauksessa kyseessä on pilkullinen kissaeläin, joka näyttää näin söpöltä pentuna. Voisin ottaa lemmikiksi. Pantteri viittää myös Pohjois-Amerikassa usein puumaan , englanniksi cougar. Puuma on vaaleaturkkinen kissaeläin, jolla ei ole täpliä. Etelä-Amerikassa pantterilla taas tarkoitetaan jaguaaria , englanniksi jaguar. Jaguaari on myös pilkullinen ja hyvin yhdennäköinen leopardin

Nora ja Sade - mikä pari

Kuusi vuotta ja paljon vettä on virrannut Karjaanjoessa. Niin minä, maailma kuin moni muu on muuttunut siinä samalla. Tällä hetkellä meidän kotia asustaa minun lisäksi Sade, tanskalais-ruotsalainen pihakoira, joka muutti mun luokse lokakuussa 2020, kun olin ollut yksin 1,5kk Samin yllättävän poismenon jälkeen.   Meillä menee Saden kanssa mukavasti. Välillä haastetaan toisiamme, mutta pääasiassa ollaan onnellisia ja iloisia itsejämme. Kerron Sadesta ja meidän yhteisistä jutuista lisää toisessa postauksessa, koska ajattelin herätellä tämän blogin uudelleen henkiin. Kirjoittelen tätä ihan itseäni varten, mutta kaikki lukijat ovat myös erittäin tervetulleita. 😙   Toivotan sinulle ihanaa kesää ja ollaan kuulolla!  Sade chillaa