maanantaina, marraskuuta 05, 2007

Talvi on saapunut

Viime viikonloppu oli todella talvinen sekä ohjelman että sään suhteen.

Lauantaiaamuna, kun katsoi ikkunasta ulos, niin siellä satoi ihan oikeasti lunta. Niinpä laitoimme samin kanssa, tai siis Sami laittoi ja minä pesin, talvirenkaat Avensikseen. Homma hoitui nopeasti puolessa tunnissa yhteistyöllä ja uuden lumen innolla.

Renkaiden vaihto oli pakollinen, sillä suuntasimme SkiExpoon. Olisihan sinne toki päässyt julkisillakin, mutta kahden henkilön matkustaminen seutulipulla ei oikein houkutellt hinnan takia. Sitä paitsi meitä onnisti niin paljon, että suuresta väkimäärästä huolimatta saimme paikan velodramin pihalta ihan ilmaiseksi. SkiExpossa oli ihan älyttömästi ihmisiä. Pyhäin päivä oli saanut ihmiset oikein sankoin joukoin liikkeelle. Meillä oli tarkoituksena katsella yleisesti menoa ja etsiä minulle laskettelumonoja. Myös murtsikkavälineet olivat hakusessa. Laskettelumonoja siksi, että en uskalla ainakaan seuraavaan neljään kuukauteen laudalle olkapääoperaation takia. Suksilla pysyy paremmin pystyssä ja onhan oma kenkä aina om akenkä. Lisäksi suksia ei tarvitse hankki, sillä Samilla on todell ahyvät ja hän voi laskea laudalla.

Monoja oli hyvä sovitella Skimbaajan testikeskuksessa ja myös ihan merkkien omilla ständeillä. Ja löytyihän sieltä ihan hyviä vaihtoehtoja etsittäväksi kaupoista. ainut ongelma vaan oli, että maahajtuojat eivät oel niitä parhaita malleja juuri tuoneet maahan, kun kaupat ei ole niitä tilanneet...

Murtsikkapuoli jäi vähän vähemmälle, mutta siihenkin on syynä olkapää. En nimittäin ehkä hiihdä koko talvena senttiäkään ladulla. Katsotaan nyt miten käy.

Skin lisäksi Messukeskuksessa oli BoardExpo ja DigiExpo. Molemmissa käytiin ja ihastuttiin yhteen kahvinkeittimeen. Mehän ei juoda kahvia, mutta nyt ilmeisesti on pakko, sillä tilattiin se keitin. :) Tervetuloa herkulliselle kahville ensi viikosta alkaen... Myös yksi kaiutinsetti ja tanssimatto olivat hankintalistalla. Kaiuttimet voidaan varmaan noutaa jo huomenna ja mattokin on nettitilauksessa. BoardExposta ei tarttunut mitään matkaan, eikä tilauksiakaan tullut tehtyä.

Messuilta lähdettiin Karkkilaan. Oli kiva ajella liukkailla teillä 80 km/h, kun oli ihka uudet renkaat alla. Eikä me edes oltu tukkona. Meidän perässä autot jonottivat nätistä ja jättivät jopa ohittamatta. Vihdin kohdalla jouduttiinkin menemään kiertotietä, kun siellä oli onnettomuus. Myöhemmin illalla selvisi, että siellä oli jopa yksi kuollut. Onneksi ajettiin hiljaa, niin tullut vaaratilanteita.

Sunnuntaiaamu oli todella nätti:

Maa oli ihan luminen, aurinko paistoi (heti noiden kuvien oton jälkeen) ja ilma oli mukavan raikas. Olisi saanut aivan loistavia kuvia, jos olisi uskaltautunut ulos. Mahtavia kuvia oli esillä myös DigiExpossa, jossa oli esillä kaikki palkitut kuvat luontokuvakilpailusta. Aivan mahtavia!

Karkkilasta suuntasimme sitten mono-ostoksille. Ensimmäinen kohde oli Itäkeskus ja Puhos, josta monot sitten löytyivätkin. Salomonin viime vuotiset parhaat monot juuri oikeaa kokoa olivat vielä jäljellä. ne siitä sitten nappasin itselleni ja nyt vaan odotellaan, koska pääsisi mäkeen. Myös murtsikkasetistä pyydettiin tarjous, mutta sitä ei ainakaan vielä otettu. Ehkei koko talvena, kuten aikaisemmin jo totesin.

Ostosreissun kruunasi loistava ateria Pikku Nepalilaisessa ja illan kruunasi juoksulenkki pakkasessa ja sauna. Olipa talvinen ja mukava viikonloppu. Näitä lisää! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...