perjantaina, marraskuuta 16, 2007

Kiireistä

Tämä viikko on ollut aika hektinen. Töissä on vierähtänyt miltei joka ilta liian pitkään ja lisäksi on ollut muuta aherrusta.

Tämä viikko on töissä ollut melko menestyksekäs ja sen takia on tullut vietettyä ylimääräisiä tunteja sekä työpöydän että ravintolapöydän ääressä. Keskiviikkona käytiin vieraiden kanssa nauttimassa kunnmon pororuuat Lappiravintola Saagassa. Näiden kiireiden takia ei ole ehtinyt liikkua, eikä myöskään kirjoitella blogiin. :(

Eilen illalla kävin välillä heittämässä vanhemmat lentokentälle Thaimaan koneeseen ja palasin taas töihin. Nyt tuntuu siltä, että liian pitkät päivät ja vähät yöunet ovat vieneet veronsa ja tänään ei oikein saa mitään aikaan. PAITSI, tänään sain vihdoin maksusitoumuksen olakpääleikkaukseen ja leikkausaika selviää ehkä jo tänään! Mahtavaa!

Myös muissa aiemmin esillä olleissa asioissa saatta tulla selvyyksiä jo aika pian. Niistä sitten lisää, kun olen taas viisaampi. :) Onneksi tämä epätietoisuus alkaa pian hälvetä ja pääsee taas etenemään isoin harppauksin, eikä koko ajan päivä kerrallaan odotellen. Minä olen kärsimätön ja malttamaton. Tahdon asiat järjestykseen heti ja valmiiksi suunniteltua reittiä, tai paremminkin sitä mukaillen, mutta suunnan täytyy olla selvä! :)

Aurinko paistaa, on perjantai ja viikonlopuksi ei ole juuri suunnitelmia, kohta lähden auttamaan kaveri "pulassa" ja illalla on aikaa liikunnalle. Kaikki on siis todella hienosti! :) Hymyä ja iloa kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...