perjantaina, marraskuuta 30, 2007

Pettymys

Kävin eilen etsimässä itselleni uutta "Iloisen ihmisen allakkaa". Vaan sitäpä ei enää valmisteta. :( Jouduin siis tyytymään kuntokalenteriin. Kaipa sieltäkin löytyy viikottaisia tai ainakin kuukausittaisia juttuja kerrottavaksi teille. Ilmeisesti ainakin tulen pitämään harjoituspäiväkirjaa täällä, kun sellainen on uudessa allakassani. Toivottavasti tämä saa minut nyt vihdoin kuntoilemaan kunnolla.

Tästä onkin hyvä siirtyä termiin kuntoilu. Sitähä'n minun liikkumiseni nukypäivänä on. Aikaisemmin sitä pystyi kai kutsumaan urheiluksi, kun oli tavoitteita, sitoutumista ja kaikkea. :) Mutta nyt liikun vain oman olon parantamiseksi, kehon sisällön (rasva-lihakset jne...) tasapainottamiseksi ja terveenä pysymiseksi. Ihan hyviä tavoittahan nuokin on, mutta ei niistä mitaleja jaeta, eikä niitetä mainetta ja kunniaa.

Ehkä juuri noiden viimeksi mainituiden seikkojen takia oma kuntoilu ja liikkeelle lähtö on ollut hieman takkuista. Miksi mennä, kun ei ole mitään tavoitteita, eikä mitään endorfiiniä tarjolla. Nyt aion kuitenkin leikkauksen ja sitä seuraavan kuntouksen myötä muuttaa asenteeni ja lähteä ihan tosissaan liikkeelle! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...