perjantaina, marraskuuta 09, 2007

Arkea

Tämä viikko on ollut pelkkää arkea, siis töitä, kuntoilua ja kotihommia. Kuulostaa tylsältä, mutta minulle se on luxusta. Niin monta vuotta olen elännyt keiken maailman aikataulujen mukaan ja toisten tekemien suunnitelmien mukaan, että oman elämän hallitseminen ja oman arjen eläminen on upeaa.

Jokaisellehan arki on ihan itseluodun kuvitelman tulos. Minulle arki tarkoittaa sitä, että saan itse miettiä monelta menen töihin ja monelta sieltä kotiudun, mitä ja monelta illalla kuntoilen ja mitä muuta teen illan aikana. Voin ihan itse valita päivän jolloin siivoan ja teen mitäkin, sillä niitä hetkiä on jaossa enemmänkin kuin kerran viikossa tai jopa kerran kuukaudessa. Ja voin jopa tehdä jotain hetken mielijohteesta, kun ei velvoitteita, jotka täyttävät keiken vapaa-ajan.

Myös viikonloppujen eläminen oman aikataulun mukaan on mahtavaa. Kaikki viikonlput ei ole suuniteltu kierrettäväksi muun poppoon mukana ympäri Suomea. Viikonlopun voi vaikka viettää omassa kodissa tai ihan vaan nukkuen, jos tahtoo. Eikä välttämättä tarvitse tehdä mitään suunitelmia, vaan ottaa vastaan tulevat ehdotukset ja vaihtoehdot tasavertaisina.

Kyllä oman arjen eläminen ja aikaansaaminen vaan on mahtavaa. Tottakai pienet poikkeukset piristävät elämää, kunhan niitä ei vaan ole liikaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...