tiistaina, maaliskuuta 18, 2014

Vuoristorataa

Nyt puhutaan minun mielestä. Se on poukkoillut viime aikoina melkoista vuoristorataa. Suurinpana haastavana tekijänä on ollut väsymys ja siitä sekä myöskin energiavajeesta johtunut kiukkuuntuminen. Olen ollut viime aikoina melkoinen bitch, ainakin rakkaalle aviomiehelleni, Samille.

Nyt ollaan lomalla ja muutoksen olemuksessa on voinut jopa tuntea. Lääkkeinä parempaan oloon ovat toimineet uni ja ajattelun vähentäminen. En myöskään ota stressiä syömisestä, vaikka ruokavaliota noudatankin parhaani mukaan. Pahin droppi tuli loman ensimmäisenä päivänä. Väsymys ultimoitui laivassa vietettyyn yöhön, jolloin uni oli suorastaan luokatonta. Varmaksi en tiedä, koska en mitannut Sleep Cyclella, mutta tuntuma oli hyvin vahva. Myös energiavaje oli todellinen, vaikkei liikuntaa matkustusta edeltäneeseen päivään sisältynytkään. Laivan tarjonta Bikini Challengelaiselle vain oli huono. Rahkaa oli hyvin mukana, mutta päivän pääateria jäi erittäin vajaaksi, kun en saanut mistään järkevää hiilihydraattia.

Huono kuva, mutta näyttää hyvin, että ennen lomaa unen laatu on ollut heikkoa ja sängyssä vietetty aika lyhyt, eivät mahdu edes skaalaaukseen. Myös syke on herätessä ollut korkea. Kuvat Sleep Cyclestä.

Toivottavasti tämä loma pitää mielialani korkealla Bikini Challengen loppuun asti ja jaksan olla mukava ihminen myös kotona. BC:tä on jäljellä tämän viikon jälkeen vielä kaksi kokonaista viikkoa, eli viimeinen päivä on 6.4. Sen jälkeen pidän viikon tauon ja jatkan BC Extrassa. Siellä harjoittelen ylläpitoa, jota voin jatkaa loppuelämäni. Ylläpidossa syön varmasti enemmän kuin tämän proggigsen aikana, sillä minullahan tosiaan on paino jatkanut tippumista näillä syömisillä. Nyt on noin 6kg lähtenyt. Katsotaan mikä on tämän viikon jälkeinen tulos, kun syön hieman vapaammin = oikeita aineita per ruoka, mutta mitat ei ole niin tarkkoja.

Uskon nimittäin, ja tiedänkin kokemuksesta, että myös hyvä mieli on erittäin tärkeä painonpudotuksessa. Joskus kun ei ajattele ollenkaan mitä tekee ja syö on tulos parempi kuin kiristelee hermot viulun kielenä millilleen ohjeiden mukaan. Ja lomallahan mulla on erittäin hyvä mieli. Ja jos nyt tulee jotain lisää, niin sitten on vielä pari viikkoa aikaa pudotella. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...