maanantaina, maaliskuuta 31, 2014

Viimeistä viedään

Bikini Challenge-viikko numero 10 lähti käyntiin tänään. Nyt siis loppurutistus ja täysillä maaliin. Mutta maalihan meni jo, mitä sitä enää puristaa. Helppo vastata, nälkä kasvaa syödessä ja tällä kertaa käytännössä päinvastoin. :D

Nyt on tippunut painoa 6,5 kiloa ja tavoite oli 5 kiloa. Eli uusi tavoite on 7 kg. Saa nähdä... Se on nimittäin 10% lähtöpainosta ja 0,5 kiloa tässä vaiheessa dieettiä on aika paljon. Se tulee jos on tullakseen ja oikeasti olen jo todella tyytyväinen.

Meinasin laittaa aloitus- ja tilannekuvia esille, mutta maltan vielä. Laitetaan sitten vasta ne lopulliset, mittoineen päivineen ja kaikkineen. Pitäisi varmaan käydä kaupassa sovittamassa, että mikä on nykyinen vaatekoko, kun tuntuu nykyiset osittain pyörivän päällä. Oikeasti ihmettelen kuinka hemmetin kireissä kuteissa olen painanut mennä, kun nyt vasta tuntuu istuvan nätisti...

Pientä esimakua loppukuvista, joissa tietysti olen vieläpaljon timmimpi, hehehehhheh 

Vähän hämää tuo ihme vatsakumpu, joka on ihan pehmeä. Saakohan sen jotenkin vielä pois?
Muuten vatsa on aika jees, lihakset vain puuttuvat. :)
Kerrankin mullakin näkyvät kylkilihakset/alasivuvatsat, joita olen ihastellut mm. Ana Paula Connellyllä

Reisissä ja takamuksessa on vielä myös löysää. Sitä lähden polttamaan ja lihaksia kiinteyttämään, kun lentiskausi loppuu. Apuja tullee varmasti sekä siihen että ylläpitoon Bikini Challengen seuraavasta vaiheesta, eli Extrasta, johon aion osallistua. Varsinaisesti Extra alkaa jo ensi viikolla, mutta teen varsinaista BC:tä viikon myöhässä, niin aloitan senkin vasta väliviikon jälkeen.

Tuon väliviikon aion ottaa vähän iisimmin, mutta pääasiassa syön saman ruokavalion mukaan. Ruokavalio on osoittautunut todella sopivaksi minulle, joten miksi en jatkaisi. Laihtuminen sinänsä saisi kyllä loppua, eli enemmän ylläpitoa.

Kesää kohti vahvasti mennään!
2 kommenttia:

  1. Kyllä JOTAIN pitää vielä jäädä kuules!! Näyttää paljon paremmalta kun on vähän extraa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on totta, Sara. Liian kuiva on jo ruma ja ei kai se ole ihan terveellistäkään. :)

      Poista

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...