tiistaina, maaliskuuta 11, 2014

Päätöksiä

Viime postauksessa pohdin mitä seuraavaksi ja nyt on sitten tehty päätöksiä.
Kun vaaka saavutti tavoitelukeman, niin päätöksenteko helpottui. Tavoitteena on pysyä tuossa tuossa luvussa tai mennä mahdollisesti vielä alemmas, eli ylläpito.

Bikini Challengea on vielä kolme kokonaista ja puolikas päälle jäljellä. Sinä aikana on hyvä harjoitella sitä ylläpitoa ja jatkan vielä viikon tauon jälkeen BC Ekstraan, jossa tulee varsinaiset ylläpito-ohjeet, ainakin toivottavasti. Siinä toivossa sinne menen.

En ole kuitenkaan tehnyt vielä muutoksia syömiseen, vaan jatkan kevyellä linjalla niin kauan kuin pystyn, mutta treeneihin otin vähän ekstraa mukaan. Siitä enemmän Treenipäiväkirjassa.

Kylläpä myös mieli suoraviivaistui, kun ei enää tarvitse pohtia miten pääsee tavoitteeseen. Kuten kuvasta näkyy, on paino välillä myös noussut ja siksi olen ehkä ollut hieman epätoivoinen. Epätoivoa on lisännyt myös vihoitteleva lonkka, mutta nyt siihenkin on lääkkeet: oikeanlainen venyttely.


2 kommenttia:

 1. Moi,
  Tosi kiva, että olet kirjoitellut kokemuksiasi tuosta bikini challengesta. Teksteistäsi on itselleni selkeytynyt ajatus siitä, että ohjelmaa pystyy myös soveltamaan omien treenien ja lajien mukaan. Päätinkin osallistua tuohon huhtikuussa alkavaan Bikini Challengeen.
  Iso kiitos siis ajatuksiesi jakamisesta! Hienosti oot ohjelman vetäny ja tsemppiä vielä loppumetreille omien tavotteidesi kanssa!
  Henna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein mukavaa, että olen voinut olla avuksi. Huhtikuun 14. alkaa tosiaan seuraava ja suosittelen. Se ei ole kuin omasta asenteesta ja suhtaumisesta kiinni. Palstalla kysellään kaikenlaista, mutta itse menen maalaisjärjellä ja kuuntelemalla kroppaa. Tsemppiä sinulle kovati omien tavoitteiden saavuttamiseen! :D

   Poista

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...