torstaina, maaliskuuta 06, 2014

Mitä nyt?

Kyllä, elämäni pyörii tällä hetkellä lähes vain ja ainoastaan Bikini Challengen ympärillä. Ei nyt ihan mutta aika paljon ajatukset liikkuvat sen ympärillä. Ei siksi, että tuota ohjelmaa olisi vaikea noudattaa, vaan siksi, että haluan onnistua siinä, koska se on ollut erittäin toimiva. Voin siis suositella muillekin. Fitfarmin seuraava Bikini Challenge alkaa 14.4. ja onhan Fitfarmilla monia muitakin ohjelmia: Morsiusdieetti, Superdieetti, Lite, Advanced ja niin edelleen.

Olen saanut tältä ohjelma jo todella paljon. Ruokavaliio tuntuu hyvältä ja aion noudattaa vastaavaa jatkossakin. Paino on tippunut, mutta lihakset säilyneet, kuten oli tavoite. Meidän kotivaaka näyttää hyvin painon, mutta en enää oikein luota sen kehonkoostumustuloksiin. Varmasti ovat suuntaa antavia, mutta välillä vaikeita tulkita. Siksi vähän mietin, että mitä nyt?
Sen olen päättänyt, että tämän viikon menen vielä ns. kiristellen ja vaikka en ihan alle 65 kiloa painaisikaan, niin alan lisätä hieman energiaa. Nyt käytössä on vain buusti, että jaksan pysyä hereillä ja tehdä, mutta aion lisätä treeneihin myös kulutettavaa. Tämä siksi, että pari viikkoa on tullut tehtyä melko kevyttä treeniäkin ja sitäkin pitäisi lisätä, kun kroppa alkaa olla kunnossa.

Mietin myös, että miten jatkan tämän loputtua. Ehkä liian aikaista, kun on vielä neljä kokonaista viikkoa jäljellä, mutta hyvähän sitä on suunnitella tulevaisuutta. Lähinnä mietin sitä, että otanko uuden Bikini Challengen, vain Ekstran, jatkanko näitä ohjeita vai otanko jopa jonkun uuden Fitfarmin ohjelman? En tarvitse kuntosaliohjeita, joihin monet nettivalmennukset perustuvat, mulla on omat lajini (kiipeily, lentis ja biitsi tällä hetkellä ykkösinä). Enkä tarvitse oikeastaan enää yhtään laihdutusta, seuraava askel on päästä tasapainoon tekemisen ja syömisen kanssa. Pääsenkö siihen näiden neljän seuraavan viikon aikana, vaatiiko sen Ekstran päälle, vai mitä? Välillä olen ihan sotkussa näiden kaikkien ajatusten kanssa...

Olisi hyvä päästä Inbody-mittaukseen, jotta saisi selville kehon oikean tilan. Viimeisin mittaus on marraskuulta. Ehkä toukokuussa vaikka ostan tuon mittauksen, jos ei sitä muuten ole tarjolla. Sitten olisi vielä reilu kuukausi aikaa treenata ja kiristellä Italian matkaan. Ja ajankohta sopisi muutenkin hyvin, kun oma BC loppuu 6.4., jos pitäisi viikon tauon ja jatkaisi sitten 4 viikkoa BC Ekstraa, joka päättyisi sitten 11.5. Oijoi, miettikää mitä Sami saa kestää, kun siltä kyselen joka päivä, että mitä teksin...

En laita vielä välituloksia, laitan kokonaisuuden vasta sitten 6.4. jälkeen. Välikuvia voin laittaa ja tuntemuksiakin ja tietysti näitä epämääräisiä ajatuksia. Saa muuten kommentoida! :)

2 kommenttia:

 1. Mä voisin alkaa pikkuhiljaa tosissaan miettiä sitä kuntoon Italiaan mennessä -projektia.. tai no vielä parempaan kuntoon :) Mä voin varjoilla sun kanssa, treenejä en kuitenkaan taida pystyä tehdä fitfarmin ohjeilla, otan sen oman pt:n. Ruokailut on hyvin handussa muutenkin, pitää vaan hmm, vähän vähentää ehkä jotain tiettyjä hedelmiä ja ottaa riisikakut juustoineen pois ja jättää se maapähkinävoi kauppaan. Tuntuu vain välillä, että oma hiilarien tarve on enemmän kuin ko kuurilla, johtunee siitä, että aamuaerobisten ja punttiksen lisäksi tulee kuitenkin tehtyä paljon muutakin treeniä, kuten just kiipeilyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Diili! :)
   Nyt kun olen sitten viimein tavoitteessa, siis tavoitepainossa, niin alan treenata kunnolla ja syödä vähän enemmän, eli ylläpitämään. Katsotaan mitä tulee! Mutta pitää jutella joku kerta! :)

   Poista

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...