keskiviikkona, elokuuta 11, 2010

Sex and the City (again)

Eilisillan päätti Sex and the City-leffan ykkösosa. Ja vielä pidennetty versio leffasta. Ainakin alussa paljon enemmän taustahöpinää kuin muistin teatteriversiossa olleen. Muuten kyllä pysyttiin linjassa ja juonessa.

Voi miten huonosti muistaakaan pari vuotta sitten nähdyn leffan tapahtumia. Olin välillä ihan pihalla, etät miten tuossa nyt noin voi käydä, kun kakkososa oli tuoreessa muistissa. Jotkut pätkät ovat tietysti jääneet syvälle mieleen ja ne muistaa muita paremmin. En esimerkiksi muistanut, että Sam asui LA:ssa tai että Miranda ja Steve olivat erossa.

Leffa kesti 150 minuuttia, eli 2,5 tuntia. Aika kuitenkin meni todella nopeasti. Sen verran tapahtumaa ja tunnetta riittää, ettei tarvitse odotella setin loppumista. Ykkösosa oli selkeasti kakkososaa vakavampi ja asiallisempi. asioihin suhtauduttiin paljon suuremmilla tunteilla kuin kakkososassa, jossa tapahtumat vain olivat paljon luonnollisempia ja kokeneemmat leidit tiesi, että elämä vaan on sellaista.

Ihanaa asuloistoa ja kauniita kenkiä voisi katsella vaikka useamman tunnin. Mutta sitä en vieläkään tajua, että miksi Carrie menee nukkumaan helmet kaulassa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...