maanantaina, elokuuta 09, 2010

HeiaHeia.com

Olen käyttänyt treenipäiväkirjana jo kohta vuoden verran HeiaHeia.com-nettisivustoa. Aikaisemmin palvelu tunnettiin nimellä Moozement.

HeiaHeiassa löytyy lajeja joogasta laskuvarjohyppyyn. Sinne kirjataan laji, päivä, treenin kesto, kommentit ja halutessa kilometrit, nopeudet, noustu matka, kalorikulutus ja sykkeet. Nämä kaikki tulevat halutessa myös muiden HeiaHeia-käyttäjien näkyville. HeiaHeiaan voi lisäksi kerätä kavereita ja muodostaa ryhmiä.

HeiaHeiassa voit laittaa itsellesi viikkotavoitteen tunteina ja kertoa miksi haluat liikkua. Maanantaisin palvelu lähettää sinulle palautteen kuluneen viikon saldosta. Minulla HeiaHeia-merkinnät tulevat myös suoraan Facebookiin.

Kuulin työkaverilta, että hänen 12-vuotias poikansa on aivan innoissaan HeiaHeiasta. Poika käy pompottelemassa palloa tai kävelemässä, että vain saisi merkintöjä palveluun. Aivan mahtavaa! Jokaisen liikunnanopettajan tulisi mainostaa palvelua ja saada tietkoneen ääressä istuvat lapset käytämään treenipäiväkirjaa.

Kyllä minua itseänikin innostaa liikkeelle se, että voin merkitä suorituksen päiväkirjaan ja se tulee kaikkien näkyviin. Toivottavasti minun merkintäni tsemppaavat muita sänfyn tai sohvan pohjalta vaikka siivoamaan, sillä senkin voi merkitä HeiaHeiaan suoritukseksi! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...