perjantaina, elokuuta 13, 2010

Sanuk ja PowerBalance

Nyt sinulla on mahdollisuus hankkia omat Sanukit ja PowerBalance Helsingin Rautatientorilta Beach Volleyn SM-finaalien yhteydestä.

Sanukithan ovat maailman parhaimman näköiset sandaalit. Ja vielä ihan mielettömän ihanat jalassa. Pohjassa on käytetty bare foot-teknologiaa, joka mahdollistaa vaikka maratonin juoksemisen sandaleilla.

Itselläni on neljä paria. Kahdet eriväriset Del Maret (kuvat), yhdet kimaltelevat beiget ja yhdet flipflopit. Kesällä ei olekaan juuri muita jalkineita tullut käytettyä. :)
PowerBalance taas on hologrammi, joka tuo käyttäjälleen voimaa, tasapainoa ja liikkuvuutta. Hologrammi on ohjelmoitu vaikuttamaan ihmisen energiakentän taajuuteen positiivisesti. Ihan tarkkaan en ymmärrä miten hologrammi toimii, vaikka DI olenkin, mutta kokemuksesta tiedän, että se toimii.

Olen käyttänyt vuodenvaihteesta asti yhtä ranneketta ja nyt koko kesän kahta ranneketta, korua ja aika ajoin tarroja. Tasapaino on todella vakaata ja olkapää on saanut hirveästi liikkuvuutta. Myös selkä toimii paremmin, kun siinä pitää yön ajan tarroja päällä. Suosittelen testaamaan!

Kuvassa rannekkeet ja koru.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...