Siirry pääsisältöön

Ihania ihmisiä

Olen ollut hieman hukassa viime aikoina ja tarkoitus oli kirjoitella siitä. Ajattelin kuitenkin, että ei ketään kiinnosta minun ahdistuneisuuteni, itsesäälini ja omien murheiden pohdiskelu.

Onneksi on kuitenkin ihania kavereita, jotka järjestävät ohjelmaa minulle. Lauantai sujuikin evakossa ollessani oikein mukavasti ja kello juoksi kuin Usain Bolt konsanaan. Pääsin Hullujen Päivien hulinan jälkeen lounastamaan Krunikkaan makaronimössöä ja katsomaan samalla Raidia. Pitääkin lainata kysyinen "boxi", kun omistaja on sen itse saanut katsottua läpi. :) Sain myös lainaksi villatakin, kun itse en kiireessni ja tyhjäpäivuudessäni ollut ottanut sitä mukaan.

Krunikasta matka jatkui Vallilaan iltapäivä herkutteluille. Olin myöhässä, mutta onneksi minut otettiin silti mukisematta vastaan. :) En ollut muistanut edes meikata, mutta silti sanottiin, että näytän hyvältä. En uskonut, sillä olo ja mielentila kertoi sisäisesti jotain aivan muuta. Mutta seura ja ruoka oli ihanaa. Keskusteltiin nuorisosta, arkkitehtuurista, ruuasta, kaikesta. Ja mentiin lopulta teatteriin katsomaan modernia tanssia. Aivan uusi ja erilainen kokemus. Arvostan todella paljon tanssijoiden fyysistä työtä ja itsekin haluaisin hallita ja liikkuttaa vartaloa kuten he. Mutta en tiennyt, että kehonkielellä, musiikilla, muutamalla sanalla ja valoilla voidaan saada sellainen vaikutus. Olin mykistynyt. Alku oli todella ahdistava, lopussa alkoi tulla lisää liikettä, iloisuutta ja vauhtia, joten omakin olo parani. Sen verran hyvä mieli jäi, että pitää kyllä toistekin mennä katsomaan oikeaa tanssiesitystä.

Teatterin jälkeen menimme Juttutupaan, jossa oli tarjolla todella hyvää siideriä. Ihan omenamehun makuista kuivaa siideriä. Jotain englantilaista. Pizzjen ja parien lasillisten jälkeen oli pakko siirtyä seuraavaan paikkaan, kun esiintyvä bändi soitti niin kovaäänisesti. Seuraava paikka olikin sitten Sävel, jossa iltaa jatkettiin GT:llä ja vedellä ja kruunattiin rommototilla. Aika meni kuin siivillä ihanien ihmisten kanssa ja vasta valomerkin jälkeen oli aika lähteä metsästämään taksia kohti kotia.

Tänäänkin olen saanut nauttia taas ihanien ihmisten seurasta. Meillä oli nimittäin ekstratreenit. Paikalle oli saatu seitsemän minkkiä, eikä treeneisät olisi varmasti tullut loppua, ellei osan olisi tarvinnut mennä toimitsijoiksi. Hyvä meininki ja mukavia ihmisiä. Onneksi minkkejä näkee viikoittain ja joskus jopa vähän useammin.

Kommentit

  1. I loved this post and this blog.
    Have a nice week.

    VastaaPoista
  2. Nora, kaikkia kiinnostaa SÄ. Just sellasena kun oot, juuri niine fiiliksineen. Oli kiva kun olit mukana, ja vielä kivempaa kun kävi ilmi, että haluat tulla uudestaankin! :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos kaunisniminen! :)
    Omia heikkouksia ja "virheitä" on vaikea myöntää ja tuoda esille, ettei kukaan vaan ala käyttämään niitä hyväksi ja lyömään silmille. Lisäksi itsesääliin on aika turha vaipua, joten on parempi kirjoitella positiivisista ja mielenkiintoisista asioista. ;)

    VastaaPoista
  4. Ja se siiderihän oli Old Rosie, lisää voi lukea vaikka tuolta....
    www.viisitahtea.fi/content/view/254/93/

    Hmm.... linkkaaminen ei näköjään toimi mutta copypastella osoiteriville niin eiköhän se vanha ruusu sieltä löydy.

    -Törmänen-

    VastaaPoista
  5. Tänks Törmänen. Pitää muistaa tuo nimi jatkossa, jos vaikka innostuis oikein kaupasta ostamaan.

    VastaaPoista
  6. no niin törmänen, nyt sä sait jo norankin juomaan.
    tästähän tää sitten lähti..

    VastaaPoista
  7. Noo, enköhän mä ihan ite sen lasin saanut tyhjäksi. ;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Le Creuset

Olen haaveillut jo pitkään kunnon padasta. Minulla on ollut pitkään valurautainen pata, joka sinänsä ajaa tehtävänsä, mutta on erittäin hankala puhdistaa. Le Creuset in padat ovat olleet jo pitkään toivelistalla, mutta ne ovat ainakin Suomessa olleet liian kalliita alennuksessakin. Le Creusetin padat ovat induktio-sopivia, ne voi pestä astianpesukoneessa ja niissä on keraaminen pinta, ettei ruoka pala kiinni. Kuten On the Way -postauksessa kerroin, kävimme Åren matkalla Stockholm Quality Outletissä. Ja siellähän oli Le Creusetin liike. Jeejee! :) Kaikki tuotteet olivat 2-laatua, eli hinnat olivat kerrankin kohdillaan, mutta silti tuotteille tuli elinikäinen takuu. Viat, joita padoissa oli, oli lähinnä värivirheitä, mikä ei ainakaan minun ruuanlaittoani haittaa. Meille päätyi soikea, punainen, 3,3l pata, joka on toiminut kuin unelma. Astianpesukoneessa pata tulee puhtaaksi, lämpenee induktiolla ja ruokaan ei tule metallin makua, kun sisäpinnalla on keraaminen pinnoite. Mitä pat

Pantteri

Tykkään ihan hulluna panttereista , siis salmiakkipanttereista, myös lumipantterit ovat todella hyviä. Ruotsissahan nämä karkit ovat nimellä Salta Katten. Ennen oli myös Pantteri-jäätelöä, joka oli aivan mielettömän hyvää. Enää tuotaherkkua ei löydy valitettavasti valikoimista. Eilen tuli puhetta, että mikäs eläin se pantteri oikein on. Ja wikipedia sen kertoo: Leopardi eli pantteri (Panthera pardus), englanniksi leopard. Tuo nimi tulee leijonan (leo) ja pantterin (panther) risteytyksestä . En tiedä onko se vain uskomus, mutta nimen perustana on, että leopardi on leijonan ja mustan pantterin risteytys. Joka tapauksessa kyseessä on pilkullinen kissaeläin, joka näyttää näin söpöltä pentuna. Voisin ottaa lemmikiksi. Pantteri viittää myös Pohjois-Amerikassa usein puumaan , englanniksi cougar. Puuma on vaaleaturkkinen kissaeläin, jolla ei ole täpliä. Etelä-Amerikassa pantterilla taas tarkoitetaan jaguaaria , englanniksi jaguar. Jaguaari on myös pilkullinen ja hyvin yhdennäköinen leopardin

Nora ja Sade - mikä pari

Kuusi vuotta ja paljon vettä on virrannut Karjaanjoessa. Niin minä, maailma kuin moni muu on muuttunut siinä samalla. Tällä hetkellä meidän kotia asustaa minun lisäksi Sade, tanskalais-ruotsalainen pihakoira, joka muutti mun luokse lokakuussa 2020, kun olin ollut yksin 1,5kk Samin yllättävän poismenon jälkeen.   Meillä menee Saden kanssa mukavasti. Välillä haastetaan toisiamme, mutta pääasiassa ollaan onnellisia ja iloisia itsejämme. Kerron Sadesta ja meidän yhteisistä jutuista lisää toisessa postauksessa, koska ajattelin herätellä tämän blogin uudelleen henkiin. Kirjoittelen tätä ihan itseäni varten, mutta kaikki lukijat ovat myös erittäin tervetulleita. 😙   Toivotan sinulle ihanaa kesää ja ollaan kuulolla!  Sade chillaa