torstaina, kesäkuuta 24, 2010

Wau

Minullahan on leikattu olkapää beach volleyssä tulleen vamman takia. Olkapää korjattiin 2,5 vuotta sitten. Operaatiossa kiinnitettiin irronneet hauislihaksen päät ankkurilla.

Heti operaation jälkeen kuntoutin käden toimivaksi, mutta koska se toimi hyvin, en panostanut sen huoltamiseen. Niinpä olkapäästä tuli jäykkä ja varsinkin lentopallossa tai biitsissä sen huomaa erityisesti.

Nyt pelaan täyttä beachvolleykesää sitten olkapääoperaation. Käsi väsyy ja on voimaton treenien ja pelien jälkeen. Laitan siihen kylmää, hierotutan sitä ja lisäksi käytän lämmitys- ja kipuvoidetta. Mikään ei ole täysin poistanut jumia ja kipua. Mutta nyt taisi löytyä lääke. Laitoin nimittäin olkapäähän eilen illalla PowerBalance-hologrammitarran ja tänään olkapää on kuin uusi!!

Olkapää liikkuu paremmin, siinä ei ole kipua, eikä se hermot säteile pikkurilliin asti. Hologrammin pitäisikin antaa lisää liikkuvuutta, voimaa ja tasapainoa. Se siis todella toimii.

Laitoin tarran myös selkää, joka on oikutellut hurjasti viime aikoina. Vaikutus ei ollut yhtä tehokas, mutta vaikutusta silti oli. Selkä liikkuu ja sängystäkin pääsi kivuttomasti ylös.

1 kommentti:

  1. Mäkin haluun sellasen tarran! MinkkiP

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...