keskiviikkona, kesäkuuta 02, 2010

Tukka putkella

USA:n reissun jälkeen on tullut mentyä tukka putkella. Töissä on palaveria ja koulutusta, joihin sisältyy myös illallistamista. Treenit painaa päälle, että pääsee kesäksi sekä kehon, taitojen että fysiikan kanssa huippukuntoon. Esimakua tulevastakin on tullut haettua turnauksissa. Lisäksi päällä on maailman- ja kodinparannusvimma, eli kirpputori on pop niin takapihalla kuin yleisilläkin paikoilla. Myös takapiha on ollut työnalla ja sinne tulikin hankittua marjapensaita, yrttejä ja kukkia. Onhan tuossa aktiviteettiä puoleksitoista viikoksi mahdutettu ihan riittävästi. Sportit voi tsekata Treenipäiväkirjasta.

On ollut kiva huomata, että kesäkin ihan oikeasti on alkanut. Biitsiä voi pelata ulkona, pihalla voi olla vaan, siellä voi myös grillata, syödä ja rapsutella kukkapenkkejä. Viikonloppuna grillissä lämpeni Wotkin'sin pippurinakit ja makkara sekä sian sisäfile, jonka höysteenä oli herkkusieniä, bataattia, tomaatteja ja muita herkkuja. Eilen grilliin sujahti naudan sisäfile, josta tuli aivan mielettömän hyvää.

Kuvia loppureissustakin pitää laitaa, kun vaan saa ne ensin purettua. Kasvit pitä istuttaa. Sex and the City 2 olisi kiva nähdä. Treeniä kaivataan lisää. Ulkona olisi kiva liikkua muutenkin kuin rannalla. Kavereita haluisin myös treffata. Kaikki ajallaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...