Olen haaveillut jo pitkään kunnon padasta. Minulla on ollut pitkään valurautainen pata, joka sinänsä ajaa tehtävänsä, mutta on erittäin hankala puhdistaa. Le Creuset in padat ovat olleet jo pitkään toivelistalla, mutta ne ovat ainakin Suomessa olleet liian kalliita alennuksessakin. Le Creusetin padat ovat induktio-sopivia, ne voi pestä astianpesukoneessa ja niissä on keraaminen pinta, ettei ruoka pala kiinni. Kuten On the Way -postauksessa kerroin, kävimme Åren matkalla Stockholm Quality Outletissä. Ja siellähän oli Le Creusetin liike. Jeejee! :) Kaikki tuotteet olivat 2-laatua, eli hinnat olivat kerrankin kohdillaan, mutta silti tuotteille tuli elinikäinen takuu. Viat, joita padoissa oli, oli lähinnä värivirheitä, mikä ei ainakaan minun ruuanlaittoani haittaa. Meille päätyi soikea, punainen, 3,3l pata, joka on toiminut kuin unelma. Astianpesukoneessa pata tulee puhtaaksi, lämpenee induktiolla ja ruokaan ei tule metallin makua, kun sisäpinnalla on keraaminen pinnoite. Mitä pat
Noran ikioma blogi elämästä, rakkaudesta ja kaikesta mikä siihen liittyy. Nora's own blog about life, love and everything about them. :) When I close my eyes, I'm on the sunny beach or on the top of the snowy mountain... ;)
Mun kyllä tarvii nyt kokeilla tota avokadoa ruisleivällä, vielä en ole jostain syystä kokeillut vaikka olet suositellut sitä! Kuulostaa ihmeelliseltä avokado ja ruisleipä, mutta on varmaan sitten hyvää.
VastaaPoistaMenen tänään ostaamaan tarpeet siihen, pitäisköhän ostaa oikein mätiäkin!
Nimim. "näläkä".
Ne täydentävät loistavasti toisensa. Suosittelen! :)
VastaaPoistaMäti oli ihan vaan plussaa, kun sitä löytyi jääkaapista. :)
Jos toi oli Vappumätiä niin oisin aika varoivainen... MinkkiP
VastaaPoistaSitä on säilytetty 0 asteessa.
VastaaPoistaAi Kaivarissa vai? MinkkiP
VastaaPoista