maanantaina, heinäkuuta 21, 2008

Täyteläinen Tampereen reissuViime viikonloppu oli todella täysi ja myös antoisa. Perjantaina lähdettiin ihan täydellä autolla, jossa vielä peräkoukussa pari pyörää extrana, kohti Tamperetta. Mukana Samin ja minun kyydissä olivat puolalaiset Ewa ja Marta sekä heidän kaverinsa Björn från Sverige.

Tampereelle saavuttuamme tarkoitus oli treenata, käydä suihkussa ja mennä Suomi-Espanja-peliin. No, vettä tuli kaatamalla, kun saavuimme Tampereelle, niin toteutimme vain kaksi viimeistä. Peli oli mahtava! Suomi pelasi upeasti ja vei voiton viidennessä erässä. Aivan upeita passeja Mikko Eskolta, hienoja puolustuksia Pasi Hyväriseltä ja upeita hyökkäyksiä koko hyökkäysarsenaalilta. Hyvä Suomen pojat!

Pelin jälkeen oli pakko syödä ja tällä kertaa ruokana toimi Keskustorin muikkujen jälkeen Hookin wingsit ja ribsit. Hyvää oli ja täyteen tuli. Kun vihdoin pääsi hotellihuoneeseen todella pitkän peli, ruokailun ja Tampereen ihastelun jälkeen, niin ei auttanut muu kuin vaipua uneen. Vähän yritin katsella yleisurheilua, mutta turha toivo, kun ei edes 100metrin aitajuoksua pysynyt hereillä.

Aamulla meillä oli tietenkin ensimmäinen peli. Alku oli todella nihkeää, mutta toisessa erässä onneksi heräsimme ja veimme koko pelin nimiimme. Vastassa olivat siis nuoret toivot Taru Lahti ja Elli Junnila, jotka lähtevät pian edustamaan Suomea nuorten EM-kisoihin.

TOisessa pelissä ei kulkenut mikään. Tiukkaa oli, mutta minä en vaan saanut itsestäni mitään irti. Parini, Minna, oli hyvässä vedossa, joten oli ihan pakko pyytää häneltä ihan anteeksi kamalaa pelaamistani. Tappiohan siitä sitten tuli ja ihan suoraan parissa erässä jonna Väätäisell eja Sonja Teittiselle.

Muita pelejä ei enää ollut, mutta katsomista kyllä. Pelejä jatkui aina viiteen asti ja tarjolla oli oikein mukavaa viihdettä, kun lentopalloilijat tarpoivat hiekalla. Oli myös oikein mukava nähdä vanhoja tuttuja pitkästä aikaa. Kyllä vaan Tampereella on mukava käydä, kun siellä tuntee kuitenkin aika paljon ihmisiä ja tällä kertaa sinne oli vielä oikein kokoontunut heitä ihan sankoin joukoin.

Illalla sitten taas Suomi-Espanja-peliin. Täll äkertaa ei ollut ihan niin hyvä peli, kun Suomi suorastaan murskasi Espanjan. Aivan loistavaa peliä Suomelta. Torjunta toimi, vastaanotto toimi, passipeli toimi, kaikki toimivat niin smoothisti, ettei espanjooneilla vain ollut mitää jakoa. En silti ole koskaan ollut niin kuumassa pelissä kuin lauantaina. Kuumuus ilmeni kentällä pelaajien välisenä sanaharkkana, katsomossa villeinä vihellyksinä, buuauksena ja kannustuksena sekä pelissä räväköinä suorituksina raivolla höystettynä. Millaista lie pelit jossain Etelä-Euroopassa tai Etelä-Amerikassa, jossa ihmiset käyvät astetta lämpöisempinä kuin Suomessa.

Ilta jatkui pelin jälkeen taas ruokailulla ja Tampereen ihastelulla. Tällä kertaa ruokapaikkana oli Gringos Locos niin ikään Kehräsaaressa, Hookin naapurissa. Sain siellä aivan mielettömän Piña Coladan. Niin kuohkea, niin makea, niin ihana! Ja ruokakin oli oikein maukasta. Samilla jopa niin tulista kerrankin, että sanoi jopa suun olevan vähän tulessa. ;) Jälkiruuaksi oli vielä otettava pannukakkuja chilikastikkeella. Melko erikoinen yhdistelmä, mutta oikein toimiva.

Tampereellahan esiintyi lauantaina aivan Kehräsaaren lähettyvillä, Ratinassa, Iron Maiden. Ääni ja ihmismäärä olivat kyllä sitä luokkaa, että ei ihan joka viikonloppu Tampereella nähdä. Kovin oli mustaan T-paitaan pukeutunutta pitkätukkajengiä liikkeellä niin ympäri kaupunkia kuin myös meidän hotellissa.

Kun vihdoin pääsimme taas takaisin hotellille, niin minähän nukahdin melkein ennen kuin ehdin kaatua sänkyyn, niin raskas oli päivä ollut. Unet eivät ehtineet kovin pitkiksi venyä, kun piti taas repiä itsensä ylös ja pelaamaan. Eka erä taas niin tuskaa, toisessa erässä olkapää ei enää jaksanut, mutta onneksi Minna otti siitä meille voiton. Kolmannessa ei vaan ollut mitään järkeä, kun meillä oli vain kolme kättä käytössä. Niinpä lohkovoitto ja jatkopaikka Saara Eskolle ja Laura Tuomiselle.

Minun kuntoutus lentopallon ja biitsin peluuseen olkapään osalta on siis epäonnistunut. Olkapäässä on voimaa, mutta ei ilmeisesti oikeissa paikoissa tai ainakaan niissä pienemmissä lihaksissa. Lisäksi olkapää on todella jäykkä. En ole siis venytellyt tarpeeksi ja kun kättä nostaa, niin kiristää joka paikkaa ja ehkä siell äon jo jotain vauriotakin saattanut tapahtua. Nyt pitäisi siis saada lihakset rentoutettua ja avattua ja venyteltävä, sekä tehtävä paljon vastuskumiliikkeitä. Normaalikäytössä olkapää on ihan kunnossa, mutta pelaamiseen siitä ei vielä ainakaan ole.

Ja kun pelit loppuivat aamulla, niin koko loppupäivä jäi aikaa muiden pelien katsomiseen ja välillä vähän Maarianhaminassa opittujen taitojen palauttamiseen, eli kirjurointiin. Pelit olivat huikeita. Tiukkaa vääntöä ja taistelua. Hienoja palloralleja ja pieniä yllätyksiä. Upeaa pallonkäsittelyä ja lupauksia hienosta tulevaisuudesta. :) Keli oli koko viikonlopun ihan jees. Lauantaina vähän sateli, mutta pääasiassa oli poutaista.

Kotimatkalle lähdettiin yhtä kaveria pienemmällä porukalla, kun Ruotsin poika matkasi Vaasaan. Käytiin Ideaparkissa syömässä ja nähtiin yllättäen Mikko. :) Mikko on nimittäin ollut Ideaparkissa aina kun olemme siellä käyneet. :) Eihän kertoja ole kuin pari, mutta kuitenkin. :) Vedetiin Maailman parhaat pizzat, eli Kotipizzan Berlusconit. Ei minusta ollut hääppöinen. Kanttarellit ollivat kyllä ihan kiva lisä.

Kun jengi vihdoin pääsi Espooseen oli jo sellainen väsynyt, että taju olisi lähtenyt. Mutta oli vielä käytävä saunassa, kun puolalaisille se on kuitenkin harvinaisuus ja syötävä mansikkakakut kaapista pois. Puolalaiset muuten voittivat tuon Tampereen turnauksen ja heidän edesottamuksia voi muuten seurata heidän nettisivuiltaan www.marta-ewa.com.

Viikonloppu oli siis täynnä ohjelmaa ja tänään on olo sen mukainen. Kun aamulla aikaisin vein vielä tytöt kentälle, niin nyt ei ole kovin voittaja fiilis. Mutta eiköhän tämä tästä, kun oli niin kivaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...