keskiviikkona, heinäkuuta 23, 2008

Loput lomasta

Nyt kun lomasta on raportoitu omina juttuinaan tärkeimmät, niin tässä vielä loput.

Pihatöiltä ja muilta aktiviteeteiltä ehti myös harrastaa vähän biitsiä sekä tavata tuttuja. Muutamana päivinä kävin vetämässä Lotan kanssa Hietsussa biitsin Junnukoulua ja kävinpä itsekin osallistumassa Tuurin Grand Slamiin.

Turnuas meni nopeasti ohi. Kolme peliä ja siinä se sitten oli. Pari oli loistava ja olosuhteet hyvät, mutta kuten muissakin tämän kesän turnauksissa, ei oikein lähtenyt. Mietin jopa kesken pelin, että mitä ihmettä minä täällä teen, kun tämä ei tunnu hyvältä. Pari todella tiukkaa peliä, joista tappiot. Tappioista ei voi kuin syyttää omaa päätään, eli itseään. Omat miinuksena asenteeseen toi myös kylmä keli ja vesisade.

Lomalla tuli myös käytyä metsässä pyörällä. Siitä näyttää tulleen tämän hetken suosikkilaji. On oikeasti todella kivaa ajaa metsässä, hyppiä kallioilta alas ja väistellä juuria ja oksia, ylittää kiviä ja jännittää, että uskaltaako vai ei. Enb uskonut, että tykästyisin lajiin, niin paljon. Oman etunsa lajiin tuo myös se, että joka kerralla huomaa kehittyvänsä, menee yhä vaativimmista paikoista ja jalkakosketukset maahan vähenevät. Minun pyörä on niin loistava. Kiitos Samin! Sillä on hyvä päästellä, eikä ainakaan sitä voi syyttää. :) Ja kiitos tytöt, Minkit Racing Team, että olette hengessä mukana. MTB-kokemusta on niin mukava jakaa ja vertailla mikä kullekin on haastavinta. Minulle tällä hetkellä ongelmia tuottavat vielä dropit, juurakkoiset tai kivikkoiset nousut sekä jyrkät laskut. Mutta eiköhän nekin esteet ole voitettu syksyyn mennessä.

Myös yleisurheilua on tullut treenailtua. Vielä tässä vaiheessa, kun kesän päätavoite, eli 10-ottelu on parin kuukauden päässä, niin tehdään lähinnä fysiikkaa. Lajitreeneihin keskitytään vasta elokuussa. 5-ottelu antoi sen verran hyvän kimmokkeen, että nyt on treenihalu todella korkealla. Harmi vaan, että noita lajeja on niin monta, että pitäisi alkaa melkein kokopäiväiseksi harrasteurheilijaksi, että ehtii kaikkia treenaamaan. ;)

Myös Tammerfesteillä tuli käytyä. Ja vielä ihan kolmena päivänä. Torstaina juhlittiin Jenni-bestiksen synttäreitä ja olipas viahdikas ilta. Grillauksen lomassa hieman Pennareita ja jälkiruuaksi nestemäisiä herkkuja. Siitä sitten baariin ja vaihtamaan kuulumisia kovaäänisesti. Käytiinhän me kyllä tanssilattiallakin. :) Oli mukava ilta ja oli niin kiva nähdä vanhoja kavereita, jotka kiertävät ympäri Maailmaa. Perjantai piti sitten ottaa vähän iisimmin, eikä silloin ollut ohjelmassa kuin biitsitreenit sekä mustaamakkaraa. :) Lauantaina käytiin testaamassa Nekalan frisbeegolf-rata, Pyynikin näkötornin munkit sekä miltä näyttää biitsirugby. Illalla syömään Grilliin, joka ei koskaan petä, ja kuuntelemaan Lauri Tähkää. Liput olivat myös Apulannan konserttiin, mutta siitä myöhästyttiin vähän. Musiikin kuuntelun päätteeksi maisteltiin vadelmaolutta, valkovenäläisiä ja valkeaa olutta. Pidettiin seuraa Bonolle ja tehtiin tuttavuutta Lovexin sekä Negativen kanssa.

Siinähän se loma sitten olikin. :( Yhtään kuvia ei otettu noilta reissuilta, joten tunnelman pystyy valitettavasti välittämään vain näin sanallisesti! Loma oli todella kiva ja palaaminen töihin tuotti ihan suunnattomia ongelmia. Onneksi on vielä viikko jäljellä elokuussa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...