Siirry pääsisältöön

Käsittämätöntä!

Oltiin eilen Hämeenilnnassa treenaamassa. Mentiin jo aamusta ja suunnitelmissa oli, että syödään siellä. Olenhan aikaisemminkin kehunut hämeenlinnalaista pizzeria-ravintola Popinoa. Sen pizzat houkuttelevat niin paljon, että lähes jokaisella Hämeenlinnan reissulla sinne on päästävä. No mutta ei sitten tällä kertaa. Popino oli suljettuna. Siellä oli kesäloma ja ovet olivat säpissä.

Jatkoimme siitä sitten hieman matkaa ja näimme houkuttelevat intialais-nepalilaisen ravintolan. Vaan emme päässeet nauttimaan myöskään sen antimista, sillä sekin oli kesälomalla. Siis miten ihmeessä? Mitne voi ravintolan olla kiinni heinäkuussa, parhaassa lomakuussa? Minä vaan ihmettelen.

Onneksi sentää paikallinen Pancho Villa oli auki ja pääsimme nauttimaan kohtalaisen ison annoksen meksikolaista lihapataa. Ja oli hyvää. Eipä tarvinnut enää loppupäivästä syödä mitään, kun oli se setin vetänyt! :)

Kommentit

  1. Anonyymi5/7/07 14:17

    Pizzerian omistaja oli selvästi samaa mieltä kuin minä - ei pizzaa kesken treenipäivän...

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Le Creuset

Olen haaveillut jo pitkään kunnon padasta. Minulla on ollut pitkään valurautainen pata, joka sinänsä ajaa tehtävänsä, mutta on erittäin hankala puhdistaa. Le Creuset in padat ovat olleet jo pitkään toivelistalla, mutta ne ovat ainakin Suomessa olleet liian kalliita alennuksessakin. Le Creusetin padat ovat induktio-sopivia, ne voi pestä astianpesukoneessa ja niissä on keraaminen pinta, ettei ruoka pala kiinni. Kuten On the Way -postauksessa kerroin, kävimme Åren matkalla Stockholm Quality Outletissä. Ja siellähän oli Le Creusetin liike. Jeejee! :) Kaikki tuotteet olivat 2-laatua, eli hinnat olivat kerrankin kohdillaan, mutta silti tuotteille tuli elinikäinen takuu. Viat, joita padoissa oli, oli lähinnä värivirheitä, mikä ei ainakaan minun ruuanlaittoani haittaa. Meille päätyi soikea, punainen, 3,3l pata, joka on toiminut kuin unelma. Astianpesukoneessa pata tulee puhtaaksi, lämpenee induktiolla ja ruokaan ei tule metallin makua, kun sisäpinnalla on keraaminen pinnoite. Mitä pat

:)

Olipa isoja banaaneja kaupassa. Pakkohan niitä oli ostaa. :) Ovat vielä Reilun Kaupan banaaneja. :) Eivät edes mahtuneet omaan kiikkuunsa, vaan putosivat appelsiinien päälle. Jaffa-appelsiinit ovat muuten ihan älyttömän hyviä, todella mehukkaita. Vaikka kuvasta ei uskoisi, niin appelsiinit ovat ihan normaalikokoisia, eli vähän tennispalloja suurempia. :) S-kaupasta nämäkin herkut... :)

Erinomainen käsivoide ja muutenkin kuivan ihon pelastaja

Kovilla pakkasilla tuppaa kädet kuivumaan. Kasien kuivuessa myös kynnet hapertuu. Pitkän etsinnän jälkeen olen viimein löytänyt hyvän käsivoiteen. Se on Foreverin Aloe Propolis Creme . Voide sisältää aloeveraa, propolista eli mehiläisvahaa ja kamomillauutetta. Tuote ei sisällä ollenkaan vettä. Voide toimii hyvin niin kuiville käsille, jaloille kuin muillekin kuiville alueille. Sami sai melkoiset fros bitet poskiin, mutta rasvasi välittömästi sisälle päästyään propoliksella ja nyt ei ole enää mitään jälkiä. Minulla taas jalat kuivuvat ihan älyttömästi hikoillessa monoissa, pelikengissä ja tallustellessa biitsikentällä. Propolis-voiteella ne saan nopeasti pehmeiksi. Voide imeytyy erittäin nopeasti, eikä jätä tahmaista pintaa. Tuoksu on todella mieto ja voidetta on helppo levittää, vaikka se on melko paksua. Matkoilla ja aina käsilaukussa pidän L'Occitanen käsivoidetta , matkaversiona. Tämä käsivoide toimii myös hyvin. Se on paksua ja kosteuttaa kädet mukavasti. Imeytyminen voisi olla